"Fifty Shades of Grey", cele mai multe nominalizări la Zmeura de Aur 2016


Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" a primit cele mai multe nominalizări, șase, la Zmeura de Aur, un trofeu care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului, informează cotidianul britanic The Independent, citat de Mediafax.

Nominalizările pentru cea de-a 36-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur au fost anunţate miercuri, la Los Angeles, cu o zi înainte de anunţarea nominalizărilor la Oscar.

Câştigătorii Zmeurei de Aur, un trofeu care se doreşte a fi un fel de antidot faţă de sezonul premiilor de la Hollywood, vor fi anunţaţi pe 27 februarie, cu o zi înainte de gala de decernare a Oscarurilor, organizată de Academia de film americană.

Filmul "Jupiter Ascending" a primit tot şase nominalizări. Alte filme cu nominalizări multiple sunt "Pixels: O aventură digitală/ Pixels" şi "Paul, mare poliţist la mall 2/ Paul Blart Mall Cop 2".

La categoria "cel mai prost film" vor concura producţiile cinematografice "Fantastic Four", "Fifty Shades of Grey", "Jupiter Ascending", "Paul Blart Mall Cop 2" şi "Pixels".

Actorul Jamie Dornan va concura la categoria "cel mai prost actor" pentru rolul din "Fifty Shades of Grey", în care îl interpretează pe Christian Grey, un tânăr miliardar cu tendinţe sado-masochiste.

Adam Sandler este nominalizat de două ori la aceeaşi categorie, pentru rolurile din "O zi în pantofii altcuiva/ The Cobbler" şi "Pixels". La aceeaşi categorie vor mai concura Johnny Depp ("Mortdecai"), Kevin James ("Paul Blart Mall Cop 2") şi Channing Tatum ("Jupiter Ascending").

Dakota Johnson a fost şi ea nominalizată pentru rolul Anastacia Steele din "Fifty Shades of Grey" şi va concura la categoria "cea mai proastă actriţă", alături de Katherine Heigl ("Home Sweet Hell"), Mila Kunis ("Jupiter Ascending"), Jennifer Lopez ("The Boy Next Door") şi Gwyneth Paltrow ("Mortdecai").

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod