Festivalul International "Nopti albe de acordeon"

Ne face o deosebită plăcere să vă aducem la cunoştinţă că, în perioada 21-23 octombrie 2011, va avea loc cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Acordeon – Nopţi Albe de Acordeon ”Emy Dragoi”.
Ne face o deosebită plăcere să vă aducem la cunoştinţă că, în perioada 21-23 octombrie 2011, va avea loc cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Acordeon – Nopţi Albe de Acordeon ”Emy Dragoi”.

Evenimentul se va desfăşura la  PLOIEŞTI si BUCUREŞTI, fiind organizat de către acordeonistul Emy Dragoi si   Centrul Cultural European de Arta si Muzica  care ii poarta numele  si având ca partener principal Centrul National de Arta “Tinerimea Romana” dar si colaborarea cu  Institutul Cultural Francez  si Prom’Art Creative.

Ediţia a VI-a a Festivalului  «Nopţi Albe de Acordeon» va aduce publicului din România un concept modern de armonizare spectaculoasă intre diferite moduri de exprimare artistică ,muzică, modă şi viaţă sănătoasă.

Invitatii speciali ai celei de a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional «Nopţi Albe de Acordeon» sunt  artisti de talie internaţională: Maryll  Abbas(Franta),William Sabatiers(Argentina),Maria Selezneva(Rusia) ,Duo Jbanvo(Rusia),Romeo(Italia),Andrea Morandini(Italia).

Invitatii  artistului  Emy Drăgoi -  care este si directorul artistic al acestul festival -  vor susţine recitaluri în premieră  şi îşi vor prezenta măiestria şi virtuozitatea interpretării la acordeon  a unor registre muzicale diverse in cadrul jam-sassion-urilor.

Festivitatea de deschidere  va avea loc la Ploiesti,pe data de 21octombrie 2011.
Spectacolele vor avea loc în sala Tinerimea Romana  in 22 si 23 octombrie, incepand cu orele 19.30.
            

Nu va lipsi din holul salii nici expozitia cu  colectia celebra de acordeoane pe care o detine initiatorului evenimentului (in care se gasesc 62 de exeplare , incepand cu primul acordeon din lume realizat la Viena in 1829 pentru...o femeie de la curtea imperiala).

Pateneri:  Centrul Cultural European de Arta si Muzica “Emy Dragoi” ,Institutul Cultural Francez ,Centrul National de Arta “Tinerimea Romana”,  Prom’Art Creative.
 Parteneri media : Radiodifuziunea Romana, Avantaje, Sapte seri ,IConcert.ro,VIP,Zile si Nopti,Port.ro,Best Music,Metropotam.ro,Radio Lynx.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod