Favoritul lunii august la MGM Channel - KEANU REEVES

Favoritul lunii august la MGM Channel - KEANU REEVES
Keanu Reeves este FAVORITUL MGM al lunii august. Urmareste-l pe actorul nostru favorit din aceasta luna in cateva dintre filmele de la inceputurile carierei sale, printre care Dragoste si moarte in Idaho si Pseudo-calatoria lui Bill si Ted.

Programul MGM Channel din serile de marti este dedicat celor mai iubiti artisti din toate timpurile din lumea cinematografica. In luna august, ne indreptam atentia spre actorul Keanu Reeves.

Jucator de hochei in liceu, primul lui rol secundar, in drama sportiva Youngblood i s-a potrivit perfect actorului canadian Keanu Reeves. Dupa aceasta, el s-a mutat la Hollywood, unde a obtinut primele aprecieri ale criticilor pentru interpretarea din sumbra drama cu adolescenti, Baietii de pe malul raului. Insa abia rolul nebunului Ted din amuzanta serie Bill si Ted i-a adus popularitatea adevarata si l-a plasat in constiinta  marelui public. Ca sa scape de imaginea aiuritului hiperactiv, el a abordat roluri mai solicitante, precum cel din drama sofisticata Dragoste si moarte in Idaho, unde a jucat alaturi de River Phoenix.

Una peste alta, se poate spune ca inca de la inceputurile in film, Keanu Reeves a fost distribuit in roluri de inadaptati carismatici. Aceasta imagine, a strainului distant care cucereste instantaneu inimile publicului, a devenit marca sa distinctiva. Nu se stiu prea multe despre viata lui personala, deoarece este foarte priceput in a o tine la distanta de ochii publicului. Actorul, al carui prenume hawaian, Keanu, inseamna “vant rece deasupra muntilor”, nu pare sa doreasca prea multa atentie in afara laturii profesionale.

In ultimii ani nu prea s-a mai auzit mare lucru despre Reeves, dar se zvoneste ca un nou film din seria Bill si Ted va ajunge in cinematografe in 2013. Sa speram ca aceste zvonuri se vor dovedi adevarate si il vom revedea din nou in rolul lui Ted Logan.

Keanu Reeves merita din plin sa fie FAVORITUL MGM al lunii august pentru ca:

 -       pare sa fie un tip cu capul pe umeri, caruia ii place sa se plimbe cu motocicleta in timpul liber si din cand in cand mai face si cate-un film;

 -       privirea lui intensa si ganditoare face intotdeauna sa lesine femeile;

 -       este si acum bun prieten cu partenerul sau din Bill si Ted, Alex Winter. Keanu l-a ajutat cu mai multe proiecte cinematografice.

Desigur ca acestea sunt doar cateva dintre motivele care il fac pe Keanu Reeves FAVORITUL MGM din august! Vino alaturi de noi in fiecare marti seara si fii cu ochii pe modestul si adorabilul actor.

 
07 august, 23:05

Dragoste si moarte in Idaho


14 august, 22:50

Baietii de pe malul raului
 

21 august, 22:50

Pseudo-calatoria lui Bill si Ted

 
28 august, 23:15

Matusa Julia


www.mgmchannel.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod