Fashion Brunch, arta culinara imbinata cu arta vestimentara

14 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Fashion Brunch, arta culinara imbinata cu arta vestimentara

Duminica 17 aprilie 2011, incepand cu orele 14:00, va avea loc la Novotel Bucarest City Center, Fashion Brunch, singurul eveniment unde, arta culinara se imbina foarte bine cu arta vestimentara.

Mihaela Cirlugea isi va prezenta colectia “Dreams” intr-un cadru, creat special, pentru toti invitatii. Designerul a absolvit în anul 2008 Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia Fashion Design, iar în iunie 2010 studiile de Master ale aceleiaşi universităţi.

Preocuparea principală a designerului este pentru crearea şi descoperirea de suprafeţe textile inedite  prin procedee personale şi tehnici experimentale precum şi explorarea posibilităţilor acestora în spaţiul obiectului vestimentar.

Colecţia "Dreams" pentru primăvară-vară 2011 este inspirată din pozele vintage. Ea este dominată de culori pastelate, cu irizaţii aurii şi sidefate, forme feminine, transparenţe şi elemente perforate care amintesc de dantelele bunicii.  Accentul este pus pe hand-made, pe crearea de suprafeţe deosebite prin tehnici personale precum şi pe stratificarea materilalelor.

In cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si o tombola cu multe premii.
Mai multe detalii pe http://moda-evenimente-tendinte.blogspot.com/ sau pe http://www.fashionbrunch.eu/. Partener media: www.eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod