Familia Jackson i-a adus un ultim omagiu lui Michael

7 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Familia Jackson i-a adus un ultim omagiu lui Michael

Luni seara, familia Jackson s-a reunit la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, pentru a-si lua ramas bun de la Michael Jackson, informeaza Mediafax.

Trupul neinsufletit a fost depus intr-o capela a cimitirului. Un reporter al Access Hollywood sustine ca cinci elicoptere au zburat timp de doua ore deasupra dealurilor pe care este amplasat cimitirul.

Cateva sute de fani se adunasera in fata intrarii din partea de vest a acestui cimitir, iar zeci de jurnalisti s-au strans in partea estica a acestuia.
Traficul din intreaga zona a fost suspendat inca de luni dupa-amiaza. Doar cateva automobile au putut fi vazute intrand in cimitir sau parasind aceasta zona.

Cele mai multe automobile au plecat din zona cimitirului luni seara, in jurul orei locale 9.15 p.m. La Toya Jackson, una dintre surorile cantaretului, a plecat cu putin timp inainte de aceasta ora.

La putin timp dupa plecarea convoiului de masini, imaginile filmate din elicopterele postului KCAL 9 News au surprins un dric, despre care s-a spus ca ar transporta trupul lui Michael Jackson, oprindu-se in fata unei cladiri din apropiere de Independence Hall din Forest Lawn.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod