Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 7 NOIEMBRIE, ORA 21:00 – Concert DIRECTIA 5

Dupa un concert sold out in primavara, Directia 5 revin la Hard Rock Cafe joi, 7 noiembrie, pentru un show cu piese care mai mult ca sigur va vor face sa zambiti! Evenimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW.

De peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti, avand peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe sa asculti live piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro  si la Hard Rock Cafe, la pretul de 80 de lei (cu loc la masa) si 100 de lei (loc la masa in fata scenei).

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeaua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct, cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.
www.seenow.ro/evenimentelive
 
VINERI, 8 NOIEMBRIE, ORA 21:00 – KARAOKE STAR

Vineri seara, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un playlist impresionant, ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.


 
SAMBATA, 9 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – Concert COMPANIA 7

Una dintre cele mai talentate trupe romanesti de coveruri, Compania 7, va asteapta pe 9 noiembrie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe cu un show inedit, in care veti asculta piese romanesti si internationale, dintr-o gama variata de stiluri.
Pentru concertul de sambata, Cristina Karamarcu, Marcel Lovin, Andrei Radu, Mihai Prejban si Antonie Sorin ti-au pregatit cateva dintre piesele lor, precum Be a Star, cat si unele dintre cele mai mari hituri ale ultimelor generatii:  Crazy little thing called love (Queen), At Last (Etta James), Valerie (Amy Winehouse), Grenade (Bruno Mars), What goes around comes around (Justin Timberlake) sau Bad Romance (Lady Gaga).
Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei.


 
MIERCURI, 13 NOIEMBRIE, ORA 21:00 – CONCERT ALEXANDRA USURELU feat MARIANO CASTRO & BOBBY STOICA

Alexandra Usurelu, Mariano Castro (Narcotango) si Bobby Stoica vor canta la Hard Rock Cafe miercuri, 13 noiembrie, de la ora 21:00, in cadrul unui concert organizat si prezentat de BestMusic si Sprint Media."Acesta-i sufletul meu" este o prestatie artistica ce promite sa ramana in sufletele iubitorilor de muzica, vorbind despre dragoste, despre oameni, despre sufletul fiecaruia.


Alexandra ofera publicului ceea ce lipseste mai tot timpul intr-o lume atat de agitata: relaxare, liniste sufleteasca si mai ales, zambete. Intr-un proiect de suflet, alaturi de compozitorul si producatorul Bobby Stoica si pianistul argentinian Mariano Castro (nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy), artista ii invita pe ascultatori intr-o lume paralela, lipsita de consumerismul artistic cu care media ne invadeaza vietile mereu.

Calatoria Alexandrei Usurelu prin lumea muzicii a pornit din dragostea pentru jazz si pentru alte genuri muzicale culte, iar repertoriul ei consta in mare parte in compozitii originale, scrise de Bobby Stoica, Walter Dionisie si Mircea Rusu, pe versuri de Anca Oprescu, Bobby Stoica, Alexandra Usurelu, Dan Badea.



Soundul concertului va fi acustic, pe scena fiind montate 2 piane si 2 chitare acustice, un setup ce aduce o nota de eleganta si seriozitate prestatiei artistice. Bobby Stoica si Mariano Castro (Narcotango) isi impart in mod egal repertoriul de concert, fiecare dintre ei cantand atat partituri de pian, cat si de chitara.



Biletele la concert pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea au pretul de 25 de lei si includ loc la masa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod