Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 17 OCTOMBRIE, ORA 21:00 – CONCERT HARA
Seria de evenimente “Best Music cu” va  continua joi, 17 octombrie, cu un concert in premiera. Vino la Hard Rock Cafe de la ora 21.00, sa canti alaturi de Hara cea mai indragita piesa a lor "Mai frumoasa", dar si hiturile "Mai stai", "Prea tarziu", "Nu-mi pasa" sau "Cine".

Hara este o trupa de pop-rock din Cluj-Napoca, formata in anul 2000 de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, profesor de engleza. In cei 13 ani de activitate, formatia si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca.
Hara si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: Aiurea, Mai frumoasa, O zi sau Interetnik. 

Biletele pentru concert pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro/bilete/, dar si la Hard Rock Cafe. Acestea au pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei). 

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la nr.
0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
 
VINERI, 18 OCTOMBRIE, ORA 21:00 – KARAOKE STAR
 
Vineri seara, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un playlist impresionant, ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.
 
 
 
 
SAMBATA, 19 OCTOMBRIE, ORA 22.30 - CONCERT LIFE ON MARS
 
Vino sambata, 19 octombrie, de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe la un concert intergalactic cu trupa Life on Mars! Vei asculta rock modern, cu influente brit, dar si cover-uri dupa piesele unor artisti celebri precum: Amy Winehouse, The  Beatles, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Déjà Vu, James Brown, Jennifer Paige sau Joan Osborne.
Life on Mars este formata din sase artisti talentati, uniti de pasiunea pentru muzica si de entuziasmul de a fi pe scena.
Loredana Cavasdan si Loredana-Elena Ciobotaru (pe care le-ati vazut la Vocea Romaniei in editia 2011, respectiv 2012), Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup va vor tine pe ringul de dans cu playlist-ul lor incendiar, ce cuprinde melodii cunoscute si indragite de public.
 
 
 
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod