Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 28 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT COMPACT

Seria de evenimente “BestMusic cu” continua cu concertul trupei COMPACT. "Un alt inceput", “Cantec pentru prieteni”, “Fata din vis”, “Dă-mi o veste” si multe ale piese din anii nebuni ai rock-ului romanesc se vor auzi pe 28 februarie, la Hard Rock Cafe.
Cei care doresc sa participe la concert pot opta pentru una dintre cele doua variante de achizitionare ale biletelor:
- online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia - 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP (cu loc la masa in fata scenei)
- la Hard Rock Cafe, la pretul de 60 de lei, respectiv 80 de lei VIP.
Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal.

Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

 
SAMBATA, 2 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT JOSEPH LEE JACKSON (Tribute FREDDIE MERCURY)

Dupa succesul inregistrat in toamna anului trecut, Joseph Lee Jackson, protagonistul showului "A Vision Of Mercury", revine in Romania cu doua spectacole, care vor avea loc la Hard Rock Cafe, pe 1 si 2 martie.
Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit concerte de inalta tinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in fata a zeci de mii de spectatori, show-ul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta.
De fiecare data, aduce in fata publicului un concert dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.
Pretul biletelor variaza in functie de categorie:

VIP - 120 lei – poster, intalnire & poza cu artistul

Categoria I - 60 lei - loc la masa in fata scenei

Categoria II - 40 lei - loc la masa in sala

 
MIERCURI, 6 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT TIBI SCOBIOLA BAND (Gala Special Women)

InterACT Association are deosebita onoare ca, la inceput de primavara, sa omagieze trei sportive care, prin performantele lor, au adus Romania in atentia intregii lumi.
Invitatii speciali ai Galei Special Women, responsabili de buna dispozitie si muzica de calitate, sunt membrii trupei Tibi Scobiola Band.
Pentru ca dorim sa atragem atentia asupra oamenilor de valoare din tara, pentru ca avem talente si oameni deosebiti care merita sa se bucure de recunoastere publica, va invitam sa ne fiti alaturi la acest eveniment special. Biletele pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si de la Hard Rock Cafe.
Pretul biletelor difera in functie de categorie:

-          Categoria I - 60 lei – loc la masa in fata scenei

-          Categoria II - 45 lei  – loc la masa in sala

Pentru rezervari sunati la Hard Rock Cafe la nr.
021 2066261.

1 din 3

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod