Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 21 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

VINERI, 21 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Vineri seara Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Pentru inscrieri si rezervari:  021 2066261.


SAMBATA, 22 SEPTEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT LEO IORGA & PACIFICA

Hard Rock Cafe te invita sambata, 22 septembrie, sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti.

Timp de 90 de minute, impreuna cu membrii trupei Pacifica - Vlady Cnejevici (claviaturi si voce), Cristi Iorga (tobe si voce), Marian Marinescu (bass si voce), Teo Boar (chitara si voce), Leo Iorga va face o incursiune prin repertoriul trupelor in care a fost lider vocal  - Schimbul 3, Compact si Cargo. Dar nu numai, pentru ca toate “serile pentru prieteni” sunt agrementate cu hituri rock internationale, pe care membrii trupei le abordeaza pe rand.

Cu aceasta ocazie, publicul va putea achizitiona si albumul “Dupa ani si ani…(ma voi intoarce)” la pret promotional de la intrarea in restaurant.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod