Cenușăreasa și Prințul, pentru prima dată în vizită la București

Cele 2 personaje Disney își dau întâlnire cu fanii pe 22 septembrie, la Grand Cinema Digiplex- Băneasa Shopping City.
Cele 2 personaje Disney își dau întâlnire cu fanii pe 22 septembrie, la Grand Cinema Digiplex-  Băneasa Shopping City.

The Walt Disney Company anunță prima vizită în Romania a celebrelor personaje Disney – Cenușăreasa și Prințul - pentru o întalnire extraordinară cu copiii la Grand  Cinema Digipex din Baneasa Shopping City în data de 22 septembrie. Împreună cu lansarea filmului Cenușăreasa pe DVD, prezența celor doua personaje sosite de la Disneyland Resort Paris marchează aniversarea a 9 ani de la lansarea revistei Princess in Romania.


Cenușăreasa și Prințul își vor face apariția la Grand Cinema Digiplex, începand cu orele 14:00, îi vor întâlni pe cei mai mici fani din Romania și se vor fotografia cu ei. Copiii de toate vârstele sunt așteptați cu o mulțime de activități și surprize marca Disney în zona special amenajată. Vor desena în zona planșelor de colorat de la Egmont, vor învăța să danseze inspirați de serialele Disney Channel și își vor exersa abilitățile creative în zona de distracție Hasbro și Provideo.


În fiecare oră, copiii pot participa în concursuri inedite și pot caștiga o mulțime de premii.

Intrarea în spațiul de distracție este liberă.

Filmul Cenușăreasa a cucerit generație după generație prin fermecătoarea sa poveste, muzica și animația sa și prin personajele memorabile. În această toamnă, Cenușăreasa strălucește și mai tare în noua variantă a filmului animat complet refacut digital. DVD-ul Cenușăreasa Ediție Specială include scene care au fost scoase din filmul original, activități distractive, videoclipuri și multe altele ca să îi convingă pe iubitorii poveștii că visele chiar se îndeplinesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod