Evenimente @ Hard Rock Cafe

Prezenţă rară pe scenele bucureştene, Nicu Alifantis şi ZAN, te aşteaptă la concertul aniversar ZAN 20 de ani, pe 20 mai la Hard Rock Cafe! Vino la un recital de poveste, în care vei asculta melodii fără vârstă precum “Ce bine ca esti”, “Umbra”, “Ploaie in luna lui marte”, “Dupa Melci” sau “Piata Romana numarul 9”, dar şi sonorităţi mai recente, incluse pe albumul “Mozaic”! Invitat special: Mihai Neniţă.
 MIERCURI, 20 MAI, ORA 21.30 – CONCERT ALIFANTIS & ZAN - În decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzica pentru numeroase reprezentaţii teatrale şi a susţinut mai mai mult de 4500 de concerte.  Iar, de aproape 20 de ani, drumul artistic al lui Nicu Alifantis se împleteşte cu parcursul trupei ZAN.  Înfiinţată în 1995 ca formulă de studio pentru înregistrarea albumului “Voiaj”, grupul format din instrumentişti de excepţie devine în 1996, după înregistrarea albumului „Nichita”, o trupa de proiecte. Prima apariţie pe scenă s-a concretizat  în iulie 1996 la Festivalul de Arta Medievală de la Sighişoara, moment în care trupa a şi primit numele ZAN.

Fiecare concert ce îi are în prim plan pe Nicu Alifantis şi ZAN este o sublimă sărbătoare a romantismului, la care te invităm să iei parte, pe 20 mai, la Hard Rock Cafe.
Concertul începe la 21.30, iar biletele costă 70 de lei cu sau fără loc la masa şi 90 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei. Acestea se găsesc, în format fizic, la Hard Rock Cafe şi reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour).

JOI, 21 MAI, ORA 21.30 – CONCERT BYRON -  Dacă eşti cu “Capul în nori”, dar nu ţi-e teamă să spui “Rămâi cu mine”, pe 21 mai vino la Hard Rock Cafe! Te vei bucura, alături de Byron, de aceste piese de succes şi de multe alte melodii din întreaga discografie a trupei, într-un concert eclectic de art-rock şi rock alternativ, cu tuşe progresive şi clasice!

Byron înseamnă povestea unei reuşite, scrise cu ambiţie şi spirit inovator, pe scena de rock alternativ din România. Istoria a început în 2007 cu albumul, în trei acte, Forbidden Drama şi a continuat firesc în 2008 cu DVD-ul live “Acoustic Drama” - primul DVD unplugged românesc.
Şi cum în orice poveste e nevoie şi de un strop de magie, în 2009 a urmat “A Kind Of Alchemy”.

Un alt capitol dosebit din istoria Byron a fost marcat de concertul unplugged şi electric susţinut în Salina din Turda, la peste 100 de metri adâncime în noiembrie 2010, iar în 2011 aventura muzicală a continuat cu proiectul special numit "Perfect", primul album Byron cu versuri în română, ce conţine cântece cunoscute re-orchestrate şi adaptate stilului trupei.

În 2013, Byron au susţinut turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Anul 2014 a înscris în biografia formaţiei colaborarea cu HBO pentru coloana sonoră a serialului “Rămâi cu mine”.  Byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) şi Dan Georgescu (tobe), aceasta fiind şi formula în care îi veţi revedea pe 21 mai la Hard Rock Cafe, într-un concert sofisticat, ce îmbină sound-ul elaborat, vocea deosebită, solourile spectaculoase la clape şi acordurile mângâietoare de flaut.


Concertul începe la 21.30, iar biletele costă 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 60 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei. Acestea se găsesc, în format fizic, la Hard Rock Cafe şi în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) şi online pe www.iabilet.ro .

VINERI, 22 MAI, ORA 21.30 – KARAOKE PARTY -  Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.

SAMBATA, 23 MAI, ORA 22.30 – CONCERT THE BAND - The Band îţi face cinste cu un cocktail de hituri, pe 23 mai, la Hard Rock Cafe! De la melodii estivale, până la refrene ce au făcut istorie, nu pierde un show live ce îţi va deschide apetitul de vacanţă! Intrarea va fi liberă şi distracţia nelimitată!

Energia debordantă este elementul cheie al showurilor The Band, iar plăcerea de a cânta se vede cu ochiul liber.
Cu un repertoriu divers şi o prezenţă scenică bine pusă la punct, Silvia (voce), Alina (voce), Simona (clape), Sarmis (chitară), Cip (bass) şi Andrei (tobe), adică The Band, transformă fiecare concert într-un adevărat spectacol!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod