elmiplant aniversează 20 de ani inspirați din natură

Cu 20 de ani în urmă, elmiplant a lansat o promisiune pentru o piele sănătoasă și frumoasă prin valorificarea puterii ingredientelor naturale, oferind romancelor o experiență unică de îngrijire. În fiecare produs, elmiplant a daruit inca de la inceput formule sigure și eficiente, precum si texturi încântătoare și arome delicioase. Pentru că ne dorim ca pielea să aibă parte de o experiență de îngrijire cât mai naturală și investim în performanța produselor noastre, elmiplant aniversează 20 de ani inspirați din natură cu game noi de îngrijire.

Gamele de produse ce au fost relansate în aceasta primăvară sunt: SKIN MOISTURE (25+, hidratare de bază), SKIN DEFENCE (35+, îngrijire antirid), body nutrients (loțiuni de corp), perfect hands (creme de mâini), body senses (uleiuri pentru masaj).
Inovaţia noilor game constă în formulele îmbogățite cu ingrediente 100% naturale obţinute prin metode eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active. În plus, fiecare formulă conține acum câte un complex de ingrediente cu eficacitate sporită: HYDRO-NUTRIENT 24 H, pentru SKIN MOISTURE, PRO-ELASKIN pentru SKIN DEFENCE, NUTRI MOIST 48 H pentru body nutrients și perfect hands.
Produsele nu conţin parabeni, parafine sau coloranţi și au fost concepute conform celor mai recente tendinţe in cosmetologie.

SKIN MOISTURE, 25+, hidratare de bază

Gama elmiplant SKIN MOISTURE este un sistem complet de îngrijire a tenului bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere în profunzime a puterii naturii, ce hidratează şi curăţă eficient pielea.
Inovația acestei game constă în îmbogățirea formulelor cu ingrediente 100% naturale , obţinute prin metode eco-friendly, și în  introducerea complexului hidratant avansat HYDRO-NUTRIENT 24 H. Acest complex, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie, conferă pielii hidratare imediată şi o menține până la 24 de ore*.
(*Teste in vivo)
Gama SKIN MOISTURE asigură îngrijirea necesară pentru tenul normal/ mixt şi uscat/ sensibil, oferind o varietate de produse de hidratare şi curăţare pentru un ritual complet de îngrijire zilnică.



SKIN MOISTURE pentru ten normal/ mixt


Ingredientul de bază al gamei este Extractul de Gutuie 100% natural, ce ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare al pielii, restabilindu-i supleţea şi catifelarea.

Cremă hidratantă 24H, ten normal/ mixt, 50 ml, 16,5 lei
Lapte demachiant hidratant, 200 ml, 13,5 lei
Gel de curățare, 150 ml, 13 lei
Loțiune tonică revigorantă, 200 ml, 13,5 lei
Demachiant nutritiv pentru ochi, 100 ml, 11,5 lei
Servețele demachiante, 25 buc, 11 lei

SKIN MOISTURE pentru ten uscat/ sensibil
Ingredientul de bază al acestei game este Extractul de Bumbac 100% natural, bogat în proteine şi minerale, ce hrăneşte pielea şi previne iritaţiile, conferind o senzaţie plăcută de catifelare şi supleţe.

 
Cremă hidratantă 24H, ten uscat/ sensibil, 50 ml, 16,5 lei
Loțiune tonică reconfortantă, 200 ml, 13,5 lei
Lapte demachiant catifelat, 200 ml, 13,5 lei
Gel-cremă de curățare, 150 ml, 13 lei
Șervețele demachiante, 25 buc, 11 lei


SKIN DEFENCE, 35+, îngrijire antirid

Gama elmiplant SKIN DEFENCE este un sistem avansat de îngrijire antirid, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere în profunzime a puterii naturii. Conține PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marină, ce activează sinteza de colagen şi elastină, îmbunătăţind hidratarea, fermitatea şi elasticitatea pielii. În plus, acesta stimulează regenerarea celulară, oferind protecţie antirid.

REZULTATE:

CREMĂ ANTIRID ZI
- Lungimea totală a ridurilor scade cu până la 66%, după 28 de zile*
- Pielea este mai fermă și eficient hidratată**

CREMĂ ANTIRID DE NOAPTE
- După 28 de zile suprafața ridurilor se reduce cu până la 44%*
- Pielea este mai fermă și se simte regenerată**

CREMĂ ANTIRID PENTRU OCHI
-Numărul ridurilor se reduce cu până la 79% după 28 de zile*
-Cearcănele și pungile de sub ochi sunt reduse în mod vizibil luminozitatea este redobândită**
-Conturul ochilor devinde mai ferm**

CREMĂ CONTRA PETELOR PIGMENTARE
-Intensitatea petelor pigmentare scade cu până la 30%, după 28 de zile*
-Numărul petelor pigmentare se reduce cu până la 35%*
-Ridurile sunt vizibil reduse după 28 zile**
-Pielea capătă o culoare uniformă și un aspect iluminat**
Evaluare clinică instrumentală* și auto-evaluare sub control dermatologic **; 22 femei cu vârsta 35-45 ani.

Cremă antirid de zi, ten normal/mixt, SPF 15, 50 ml, 19,5 lei
Cremă antirid de zi, ten uscat/ sensibil, SPF 15, 50 ml, 19,5 lei
Cremă antirid de noapte, toate tipurile de ten, 50 ml, 19,5 lei
Cremă contra petelor pigmentare, SPF 15, 50 ml, 20 lei
Cremă antirid pentru ochi, 15 ml, 17 lei

body nutrients (loțiuni de corp), hidratarea pielii

Formulele loțiunilor de corp body nutrients conțin acum NUTRI MOIST 48H, un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie.

Acesta conferă hidratare imediată, menținând-o până la 48 de ore* și  îmbunătăţește senzaţia de confort a pielii.   (*Teste in vivo)
Fiecare din cele 5 loțiuni conține o combinație de 2 ingrediente 100 % naturale, obținute prin metode eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active: Lămâie Verde și Gutuie (Loțiune corp Revigorantă), Iaurt și Bambus (Loțiune corp Intensiv-hidratantă), Extract din Orez și Bumbac (Lapte corp Nutritiv-Reparator), Unt de Cacao și Macadamia (Loțiune corp Silky Radiance), Ulei de Mandarine și LIPOFIRM (Loțiune corp pentru Fermitate).
 
Cele 5 loțiuni de corp răspund nevoilor fiecărui tip de piele:

Loțiune de corp Revigorantă (piele normală), 250 ml, 12,5 lei
Loțiune de corp Intensiv-hidratantă (piele uscată), 250 ml, 12,5 lei
Lapte de corp Nutritiv-reparator (piele foarte uscată), 250 ml, 12,5 lei
Loțiune de corp Silky Radiance (piele normală/ uscată), 250 ml, 12,5 lei
Loțiune de corp pentru fermitate (orice tip de piele), 250 ml, 14,5 lei
perfect hands (creme pentru mâini), hidratarea pielii
Formulele cremelor pentru mâini perfect hands au fost îmbunătățite cu NUTRI MOIST 48H, un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie. Acesta conferă hidratare imediată, menținând-o până la 48 de ore* și  îmbunătăţește senzaţia de confort a pielii.   (*Teste in vivo)
Fiecare din cele 4 creme pentru mâini sunt îmbogățite cu ingrediente 100 % naturale, obținute prin metode eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active: Avocado & Unt de Shea (Cremă Nutritivă pentru mâini), Extract de Smochine (Cremă anti-îmbătrânire pentru mâini), Miere & Ulei de Macadamia (Cremă Reparatoare pentru mâini), Iaurt & Migdale (Cremă Hidratantă pentru mâini).
 
Cele 4 creme pentru mâini răspund nevoilor fiecărui tip de piele:

Crema Hidratantă pentru mâini îmbunătăţeşte aspectul lipsit de strălucire al pielii, oferindu-i imediat catifelare şi prospeţime; 100 ml, 8 lei
Crema Nutritivă pentru mâini catifelează şi hrănește pielea uscată; 100 ml, 8 lei
Crema Reparatoare pentru mâini hrănește eficient pielea foarte uscată; 100 ml, 8 lei
Crema Anti-îmbătrânire pentru mâini hrănește și asigură regenerarea pielii, în timp ce PRO-ELASKIN, un complex de origine marină, îmbunătăţeşte elasticitatea; 100 ml, 9 lei
body senses (uleiuri pentru masaj), hidratarea pielii
Produsele din gama body senses sunt îmbogăţite cu uleiuri esenţiale 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active.
Uleiurile pentru masaj body senses conferă acţiune intensă, hidratează pielea si îi oferă senzaţia plăcută de catifelare.
 
Ulei pentru masaj Energizant cu Mandarine & Ghimbir 100 % naturale purifică şi menţine echilibrul natural de hidratare al pielii, stimulează trupul şi mintea; 250 ml, 16,5 lei
Ulei pentru masaj Relaxant cu Ylang - Ylang & Lavandă 100 % naturale revigorează simţurile, catifelează pielea, relaxează trupul şi mintea; 250 ml, 16,5 lei

elmiplant
Îngrijire deplină printr-o atingere a Naturii !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod