Ellie White va naște săptămâna aceasta o fetită!

Sarcina lui Ellie White ajunge săptămâna aceasta la termen. Artista a programat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său peste doar câteva zile.

Deși la început plănuia să nască pe cale naturală, solista a ales în cele din urmă cezariana, la fel cum a procedat și în cazul primei nașteri, în urmă cu doi ani și jumătate, când l-a adus pe lume pe Mihai, băiețelul ei.

Ellie se va interna săptămâna aceasta și va naște la maternitatea MedLife Grivița. Va sta într-o rezervă VIP, va avea parte de servicii medicale de top, 24 de ore din 24, cu serviciu ATI cu gardă continuă, maternitatea fiind dotată la standarde europene și cu un corp medical cu vastă experiență și cu un nivel de pregătire performant.

În zilele de dinaintea și de după naștere, solista va continua să comunice cu fanii ei scriind pe blogul său, www.elliewhite.ro. Bebelușul va avea parte de investigații complexe, iar imediat după naștere i se va recolta celule stem. Kit-ul de recoltare Biogenis achiziționat de vedetă include și prelucrarea unei porțiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea și extragerea celulelor stem, purificare ADN mamă și copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, și un pachet de 101 teste genetice.

Probele obținute din sângele din cordonul ombilical vor fi înregistrate și ulterior supuse procesului de criogenare treptată. Stocarea celulelor stem se face în criotancuri la -196 grade Celsius în vapori de azot lichid. La maternitatea MedLife Grivița Ellie White a născut și prima oară, pe 28 noiembrie 2012, când l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil. Săptămâna aceasta artista va deveni mămica unei fetițe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod