Ellie White, ultima ședință foto înainte de naștere! Îndrăgostită, fericită și elegantă în rochii de designer!

Ellie White se pregătește să aducă pe lume primul său copil iar, cu o săptămână înainte de marele eveniment din viața ei, a realizat o ședință foto cu totul specială. Artista a dorit să aibă o amintire frumoasă din perioada sarcinii, astfel că s-a lăsat fotografiată alături de logodnicul ei, Doru Tinca, în ipostaze romantice.

Ellie a îmbrăcat două rochii elegante Michael Kors și bijuterii Dolce&Gabbana de la Mengotti, la recomandarea stilistului Teodora Burz, care s-au potrivit perfect chiar dacă pântecul ei proeminent i-a dat inițial emoții.
Romantismul și sensibilitatea pe care îl emană în melodiile sale au fost transpuse astfel în ipostazele realizate la Carol Parc Hotel, hotel unde a fost cazat, printre mulți alții, și Enrique Iglesias.

Pe Ellie și Doru îi unește o chimie extraordinară, iar conexiunea specială dintre cei doi se observă în fotografii. Protector și grijuliu din fire, Doru, cel care îi este și manager, îi atinge delicat pântecul.

“Bebe a simțit parcă emoțiile noastre și a început să se agite chiar în timpul ședinței foto. Când a pus Doru mâna pe burtică, a început să dea din picioare. Cred că vom avea un fotbalist în familie!”, declară amuzată Ellie.

Artista a avut, în perioada sarcinii, apariții elegante la evenimentele mondene la care a fost invitată, dovedind că poți impresiona vestimentar în mod plăcut chiar dacă nu ai măsurile ideale 90-60-90.

“Am avut ceva de furcă până am ales rochiile de seară pentru că nu găsești ușor ceva care să te avantajeze în totalitate. Din fericire, nu am pus în perioada nașterii decât 10 kilograme în plus. După naștere cred că voi reveni rapid la silueta de dinainte”, mărturisește Ellie White.

Ellie White va aduce pe lume primul ei copil la începutul lunii decembrie, însă este posibil să i se recomande operația de cezariană mai devreme, având în vedere că în ultima perioadă se confruntă cu contracții frecvente. “Am emoții, dar sunt sigură că totul va fi bine!”, declară solista.

Ellie White va aduce pe lume un băiețel, primul său copil, rodul dragostei cu managerul ei, Doru Tinca, cu care este logodită de mai bine de patru ani. Anul viitor, cei doi plănuiesc să se căsătorească. Ellie White va reveni pe scenă la finalul acestui an, pentru concertele de Crăciun și Revelion.

Anul viitor se anunță a fi o mare provocare pentru artistă: va lansa o serie de piese compuse chiar de ea și, în paralel, își va desfășura activitatea de proaspătă mămică. „Le voi face pe toate! Sunt ambițioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste și este imposibil să nu mă descurc!”, mărturisește Ellie.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod