Ellie White, prima poză cu burtică

Chiar dacă este însărcinată în şase luni, Ellie White parcurge sute de kilometri pentru a-şi întâlni fanii în concertele pe care le susţine în ţară. Artista are agenda plină de spectacole şi spune că va cânta până în luna a noua de sarcină, mai exact până în noiembrie.

Ellie White a mărturisit pentru revista InStyle că la scurt timp după naştere nu va sta prea mult pe acasă. De Sărbători, la doar două săptămâni după ce va aduce pe lume un băieţel, Ellie va urca din nou pe scenă. “Sfârşitul de an mă prinde concertând în ţară. În octombrie am pregătite deja concerte, în noiembrie mă relaxes puţin, iar de Revelion, după naştere, voi fi din nou pe scenă”, a mărturisit artista.
 
Perioada sarcinii nu i-a schimbat foarte mult stilul de viaţă. “În afara faptului că obosesc puţin mai repede, nu am renunţat să fac absolut nimic din ce făceam până acum. Merg în continuare la aerobic, fitness, repetiţii cu dansatorii, însă, e adevărat, nu mai fac toate exerciţiile de dinainte”, a declarat artista.

Pentru pictorialul de modă din revista InStyle, sub îndrumarea stilistului Răzvan Sanda, Ellie White a purtat ţinute trendy, rochiţe scurte, dar şi un sacou bărbătesc din catifea cu revere din mătase şi jeansi cu bretele, demonstrând că o femeie însărcinată poate fi sexy chiar şi în ţinute masculine.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod