Ellie White pleacă la Viena să cumpere hăinuţe pentru bebeluşul ei

Ellie White va pleca la sfârşitul acestei săptămâni într-o scurtă vacanţă la Viena. Cântăreaţa, însărcinată în şase luni, şi-a luat câteva zile libere pentru a îşi încărca bateriile în capitala Austriei, mai ales că oraşul este acum în febra marii sărbători Oktoberfest.
Ellie şi logodnicul ei, Doru Tinca, şi-au propus să colinde magazinele de hainuţe de copii pentru a completa garderoba băietelului lor care va veni pe lume la începutul lunii decembrie.

“Nimerim exact la începutul sezonului Oktoberfest. Tot oraşul petrece zi şi noapte. Străzile sunt pline de turişti. Magazinele, la fel. Vom ajunge pe Maria Hilferstrasse şi la galeriile Ringstrassen de unde vom lua hainuţe şi jucării pentru bebe”, declară Ellie.

Artista este din ce în ce mai emoţionată, pe măsură ce se apropie termenul naşterii.
“Nu am pofte, nu am greţuri, din acest punct de vedere mă simt exact ca înainte să rămân însărcinată. Însă pe parcurs ce se apropie luna decembrie, devin din ce în ce mai emoţionată. Este cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. Abia aştept să îmi ţin copilul în braţe”, spune solista.

Ellie White a lansat recent cel mai nou clip al său, “Ziua mea”, filmat în Malta. Piesa se bucură de mare succes la public atunci când este cântată de artistă în concerte şi este difuzată de majoritatea radiourilor din ţară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod