Ellie White, o oră pe zi de muzică clasică pentru liniştea bebeluşului

Ajunsă în luna a opta de sarcină, Ellie White îşi alocă cel puţin o oră pe zi pentru a asculta muzică clasică.

Artista este un meloman înfocat, adoră operele marilor compozitori şi a observat, cu bucurie, că bebeluşul ei rezonează pozitiv cu muzica pe care o ascultă.

Astfel, în fiecare zi, deobicei seara, înainte de culcare, Ellie se întinde în pat şi începe sesiunea de muzică care are menirea să o relaxeze nu doar pe ea, ci şi pe micuţul care va veni pe lume la începutul lunii decembrie. “Aproape în fiecare zi ascult muzică clasică. Acasă, în cameră, pun CD-uri cu Vivaldi, Mozart, Ceaikovski şi Beethoven.

Weekend-ul trecut am făcut un adevărat maraton de audiţii. Am simţit că bebe are nevoie de relaxare, mai ales că am avut un săptămână agitată, odată şi cu participarea la Media Music Awards”, declară solista.

Ellie White susţine că operele marilor compozitori îl liniştesc pe micuţ şi îl fac să se simtă protejat. “Nu cred că, dacă ascultă muzică înaijnte de naştere, va deveni automat un artist, însă sunt conştientă că muzica bună îi aduce numai beneficii şi că îi poate dezolva capacităţile intelectuale”, mărturiseşte artista.

Ellie White a lansat recent un nou videoclip, pentru piesa “Ziua mea”, iar săptămâna trecută a câştigat trofeul “Best Comeback” la marea gală Media Music Awards de la Sibiu.


La eveniment, Ellie White a avut o apariţie vestimentară apreciată pe covorul roşu, îmbrăcând o rochie mulată albastru marin, din mătase, Max Azria.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod