blend-a-med si Oral B, consultatiile gratuite continua!

Pentru a te ajuta sa-ti protejezi dantura si pentru a marca Ziua Internationala a Sanatatii Orale, blend-a-med si Oral B continua campania consultatiilor gratuite din marile centre comerciale.
In perioada 4 august – 4 noiembrie blend-a-med si Oral B au amenajat cabinete stomatologice in hypermarket-urile Carrefour, Cora si Real din Bucuresti, Bacau, Brasov, Craiova, Sibiu, Targu-Mures, Cluj, Iasi si Oradea.

Intr-un spatiu prietenos, medici stomatologi specializati au verificat starea sanatatii orale a celor interesati si au oferit recomandari pentru prevenirea problemelor cavitatii bucale si pentru mentinerea igienei orale.

Peste 3.200 de persoane au beneficiat pana in acest moment de programul blend-a-med si Oral B.
De exemplu, in Bacau si Oradea media consultatiilor a depasit estimarile initiale, ajungandu-se chiar la 7 consultatii pe ora. Numai weekendul trecut, medicii stomatologi implicati in campanie au efectuat peste 800 de consultatii.

Demersul blend-a-med si Oral B insumeaza 798 de ore lucrate, cu o medie de 4 consultatii pe ora, astfel incat, pana la sfarsitul programului, se estimeaza ca vor fi oferite  peste  10.000 de consultatii.

Acest program blend-a-med si Oral B de consultatii gratuite te ajuta sa afli care este starea de sanatatea a gurii tale si care sunt etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a preveni cariile si pentru a avea un zambet sanatos.


Cabinetele blend-a-med si Oral B te asteapta in fiecare weekend, pana pe 4 noiembrie, pentru a beneficia de un control dentar gratuit.

Pentru a vedea unde poti beneficia de o consultatie in cadrul cabinetelor blend-a-med si Oral B, acceseaza: http://dentalhealth.csid.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod