Ellie White, botez cu strumfi si dulciuri albastre

Artista si-a crestinat baietelul la Brasov si a petrecut alaturi de 150 de invitati.

Ellie White si-a crestinat baietelul wekendul trecut, la Brasov, organizand si o petrecere cu totul inedita, la care au participat peste 150 de invitati. Alaturi de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca, artista a pus la punct un eveniment cu tematica speciala, inspirata din celebrele desene animate cu strumfi.

Ziua cea mare din viata cuplului a inceput cu slujba religioasa prin intermediul careia baietelul lor a fost oficial crestinat. Mihaita s-a dovedit a fi neasteptat de cuminte pe tot parcursul ceremoniei. Nu a plans nici macar atunci cand a fost imbaiat in cristelnita. A gangurit si i-a privit pe toti din jurul lui cu o curiozitate si o gingasie hipnotizanta. Abia cand a fost sters cu prosopul si imbracat cu noile hainute, el a inceput sa planga, probabil din pricina agitatiei din jurul sau. Pe tot parcursul ceremoniei religioase, parintii si nasii lui l-au sorbit din priviri si l-au linistit cu vorbe frumoase si mangaieri.

Petrecerea

Petrecerea botezului a avut loc seara la un renumit hotel de lux din Brasov. Tema evenimentului, strumfii, a fost aleasa de Ellie White, avand in vedere ca, inca de la nastere, si-a alintat baietelul “bebe strumf”, aluzie la gingasia personajului de desene animate din celebra serie cu omuleti albastri. Astfel se face ca atat spatiul de dans, cat si ornamentele de pe mese, marturiile, bufetul cu deserturi si tortul festiv au avut in comun elemente din tema strumfilor.

Spre exemplu, ringul de dans a fost decorat cu baloane cu heliu pe care erau desenati strumfi, pe mese a fost asezat, in dreptul fiecarui invitat, cate un card cu imaginea lui Mihai acoperit cu o caciulita albastra si inconjurat de strumfi, la masa cu deserturi existau briose cu glazura albastra sau in forma de ciupercute, bomboane albastre precum si figurine din jeleu sau fructe in forma de strumfi.

Tortul a recreat atmosfera din celebrele desene animate: un peisaj de poveste, cu dealuri, cascade, braduti, o casa in forma de ciuperca si multi strumfi jucandu-se. Desertul festiv a atras aplauzele tuturor invitatilor, fiind fotografiat pret de un sfert de ora.

Invitati si show

La petrecerea botezului au participat rude si prieteni apropiati, printre care si nume cunoscute din showbiz: Giulia Anghelescu alaturi de sotul ei, Vlad Huidu,Sylvia si DJ Rynno, George Calin (Deepcentral), alaturi de sotia lui insarcinata in sase luni, stilistul Maria Andrei.

Sylvia a sustinut, de altfel, si un recital, cantand mai bine de 10 piese, pe acordurile carora au dansat aproape toti invitatii. Printre acestea, si cel mai recent hit , “Chiar daca ai plecat”, in timpul caruia Ellie si Doru au dansat, s-au imbratisat si s-au satutat fericiti pentru momentele speciale pe care le traiesc.

In mijlocul recitalului, Sylvia a cantat alaturi de Ellie piesa lui Michel Telo, “Ai si eu te pego”, pentru ca la final, DJ-ul sa porneasca celebrul hit al lui Ellie White, “Nu te mai caut”. A fost momentul in care Sylvia a invitat-o pe Ellie sa il interpreteze. Artista a luat microfonul si a cantat melodia, spre incantarea invitatilor care au aplaudat si au dansat pe ritmurile piesei de dragoste.

Aceasta a fost, de altfel, doar incalzirea pentru ce avea sa urmeze, intrucat, dupa doar o ora, Ellie White a fost convinsa sa sustina propriul concert. A cantat cinci piese care au ridicat toti invitatii de la mese la dans.

Invitatii au petrecut pret de mai bine de 10 ore, atmosfera fiind extrem de relaxanta. Cu totii au admirat bunul gust cu care a fost tot organizat, calitatea decoratiunilor, meniul, muzica, si caldura cu care gazdele i-au primit.

Ellie White a revenit azi in Bucuresti, dupa trei luni petrecute in Brasov, orasul ei natal. Avand acum sprijinul unei bone, artista este pregatita pentru lansarea unei noi piese si a unui nou tip de show pentru concertele sale.

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod