Ellie White a născut un băieţel de 3,760 kg!

Ellie White este mămica unui băieţel perfect sănătos. Artista a fost aseară supusă unei operaţii de cazariană la clinica Medlife Griviţa, în urma căreia a adus pe lume un băieţel cu greutatea de 3,760 kg şi lungimea de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul şi managerul artistei, i-a fost alături şi a asistat la naştere în sala de operaţie.

“Termenul iniţial al naşterii era undeva între 5 şi 9 decembrie. În ultimele zile, Ellie s-a simţit relativ bine, aşa că  nu anticipam ce avea să se întâmple. Ieri am fost la controlul săptămânal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus că micuţul nu mai are răbdare şi că este timpul să vină pe lume. În doar o oră, Ellie avea să fie în sala de operaţie. Totul s-a petrecut ameţitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!”, declară Doru Tinca.

Ellie White a fost supusă unei operaţii de cezariană şi a adus pe lume, în jurul orelor 18.20, un băieţel perfect sănătos, pe care îl va boteza Mihai. Micuţul s-a dovedit a fi foarte gălăgios, fapt pentru care artista a şi glumit atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe: “Cred că va ajunge tenor când va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie în ochi.

Pe întreaga perioadă a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesională intensă. După succesul înregistrat de hitul „Sete de noi”, artista a filmat un videoclip în Malta, pentru piesa “Ziua mea”, pe când era însărcinată în patru luni, şi a susţinut zeci de concerte până în luna a opta de sarcină. În tot acest timp, solista a a avut o perioadă prolifică din punct de vedere creativ. A compus o serie de piese pe care le va înregistra în curând în  propriul studio.

Ellie White va reveni pe scenă la finalul acestui an, pentru concertele de Crăciun și Revelion.

Anul viitor se anunță a fi o mare provocare pentru artistă: va lansa o serie de piese compuse chiar de ea și, în paralel, își va desfășura activitatea de proaspătă mămică. „Le voi face pe toate! Sunt ambițioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste și este imposibil să nu mă descurc!”, mărturisește Ellie.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod