Ellie White a intrat în ultima lună de sarcină cu o mare surpriză! Este nr. 1 în Franţa!

Ellie White a intrat în ultima lună de sarcină cu o mare surpriză: a ajuns numărul 1 în Franţa! Varianta în engleză a celei mai recente piese ale sale, “Ziua mea” (“Temple of Love”) domină clasamentul Radioului TM din Paris.
Săptămâna aceasta, Ellie White ocupă prima poziţie a topului, având cea mai cerută piesă din partea publicului francez. “Temple of Love” surclasează astfel hituri internaţionale ale celebrilor Chris Brown, Will.i.am, dar şi Alexandra Stan, cea care se afla în clasament cu noul ei hit, “”Cliché (Rush Rush)”.

Vestea că a ajuns numărul 1 în Franţa i-a adus o mare bucurie lui Ellie White. “Ştiam că piesele mele sunt difuzate şi în Franţa, însă nu mă aşteptam ca Temple of Love să ajungă numărul 1 după doar o lună de la lansare.
Mai ales că nici nu am cântat până acum piesa aceasta în niciun concert din Franţa. Sper ca după ce voi deveni mămică, la începutul anului viitor, să ajung acolo!”,
declară Ellie.

La aflarea veştii că piesa a devenit hit în Franţa, logodnicul aristei, Doru Tinca, a surprins-o cu un imens buchet cu 25 de  trandafiri.

Ellie White a înregistrat “Temple of Love” la începutul acestui an şi a filmat videoclipul vara trecută în Malta în celebra lagună numită Fereastra Albastră, locul unde a fost turnat și filmul Contele de Monte Cristo.
La acea vreme, artista era însărcinată în patru luni.

Ellie White va deveni pentru prima dată mămică la începutul lunii decembrie şi va reveni pe scenă de sărbători.

Ellie White a primit vara aceasta un trofeu din partea radioului RK20 din Madrid pentru succesul de care s-a bucurat piesa ei  “Forever mine”. Varianta în limba engleză a hitului “Sete de noi” a ocupat, timp de cinci săptămâni, locul 1 în topul radioului RK.
Premiul din Spania a venit la doar o lună după ce în România artista a fost recompensată cu Trofeul Celebrity Awards pentru “cea mai rapidă ascensiune în muzică”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod