JULIE, fiica Danei Savuica, isi doreste sa o urmeze pe mama sa in domeniul modei!

Proaspat absolventa de liceu si studenta in anul I la Facultatea de Stiinte Politice, sectia limba engleza, din cadrul Universitatii Bucuresti, JULIE s-a apucat serios de treaba inca din vara pentru a pregati lansarea unei linii de haine si accesorii, JULIETTE!

Fiind alaturi de mama ei in realizarea diferitelor colectii de haine si accesorii pe care Dana le prezinta exclusiv pe cel mai mare club de shopping online, Julie a invatat sa realizeze stylingul in functie de tendinte cat si de dorintele consumatoarelor de moda.

“Cand ma duceam la scoala, inevitabil unul dintre subiectele discutate intre fete era moda.

La Jean Monnet se pune mare pret pe imagine si de fiecare data asistam la o adevarata parada a modei pe coridoarele scolii. Chiar si cand s-au introdus uniformele, directoarele scolii ne-au consultat la design. Acum sunt studenta si pot spune ca subiectul moda ma urmareste peste tot. Bobocii se pregatesc de baluri, vin sarbatorile si toata lumea vrea sa arate cool. In plus, vreau sa fiu independenta financiar, sa fac ceva ca sa am bani de buzunar pentru ca am cheltuieli si sunt constienta ca trebuie sa particip si eu la acoperirea lor.
Imi doresc sa gasesc un job, dar pana atunci incerc sa urmez ideea mamei mele si anume de a lansa o linie de haine pentru adolescente. Imi place moda, imi place sa fac shopping si stiu ce isi doreste generatia mea"
, a spus fiica Danei Savuica.

“JULIETTE” este un brand ce va tinti ca target tinerele care isi doresc sa poarte haine smart, dar la preturi atractive. Vor fi haine de zi cat si de ocazie. JULIETTE s-a lansat sambata, 3 noiembrie, pe STILAGO!

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod