Principesa Margareta a Romaniei in premiera pe coperta unei reviste de business

Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei este personalitatea aleasa de echipa Biz sa apara pe coperta din 1 noiembrie a revistei.
In premiera intr-o revista de afaceri, Biz scrie despre actiunile sustinute de promovare a unei Romanii pe care Principesa Margareta a iubit-o inainte de a o cunoaste. Un efort continuu, de 22 de ani, de a duce mai departe valorile romanesti din cultura, arta, dar si din economie. Principesa Mostenitoare afirma ca mizeaza pe intreprinderile mici si mijlocii si considera ca acestea sunt motorul de pornire al economiei.

"Intreprinderile mici si mijlocii sunt modul traditional prin care romanii si-au manifestat creativitatea, ingeniozitatea si puterea de munca.
Cred ca acest tip de structuri reprezinta secretul pentru economia mare, o economie mai prospera"
, spune Alteta Sa Regala Principesa Margareta.

"Mai presus de antreprenori si de top manageri, un monarh este combinatia dintre un simbol si un lider. Avem marea onoare sa va prezentam un om minunat. Un om mai presus de un titlu, un interviu exclusiv cu Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, intr-un numar de suflet al echipei Biz", a declarat Marta Usurelu, redactor sef al revistei Biz.

Revista se gaseste la toate chioscurile Inmedio si Hiparion incepand cu data de 1 noiembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod