Ellie White, 10.000 de euro în noaptea de Revelion

Pentru Ellie White noaptea de Revelion va fi una albă, în care va străbate Valea Prahovei de la un capăt la altul pentru a onora invitaţiile la concerte.

Pentru Ellie White noaptea de Revelion va fi una albă, în care va străbate Valea Prahovei de la un capăt la altul pentru a onora invitaţiile la concerte.

Până în prezent, Ellie are deja contractate trei concerte la Poiana Braşov, Sinaia şi Predeal, însă există discuţii avansate pentru alte trei showuri în noaptea dintre ani.

Ma bucur că voi cânta de Revelion la câteva petreceri de pe Valea Prahovei, întrucât aceasta este regiunea mea preferată din ţară, unde mă simt mereu ca acasă. Până acum am contractate trei cântări la petreceri private, iar managerul meu, Doru Tincă, se află în discuţii avansate pentru alte trei concerte. Va fi o noapte nebună”, declară Ellie White.

Dacă toate planurile merg ca pe hârtie, atunci Ellie White va încasa după o noapte albă nu mai puţin de 10.000 de euro.

În vreme ce unii artişti se plâng că noaptea dintre ani presupune multă alergătură, Ellie White adoră să cânte în noaptea de Revelion.

Pot să spun că la petrecerile din noaptea de Revelion este o atmosferă specială, care se întâlneşte mai rar în restul anului. Toată lumea e îmbrăcată la patru ace şi este pusă pe distracţie. Aş putea susţine şi 10 concerte în această seară, atât de mult îmi place”, mai declară Ellie White.
Ellie White a lansat recent noua piesa „Sete de noi”, pentru care va filma în curând un videoclip cu totul special.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=tMDdnbIeSkk

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod