Electrolux la IFA 2012: Puternic si eficient energetic

Atractiile IFA 2012: Noua gama Electrolux Inspiration si aniversarea celor 125 de ani de AEG
Atractiile IFA 2012: Noua gama Electrolux Inspiration si aniversarea celor 125 de ani de AEG

O combinatie atragatoare de inovatii, un amestec „bine asezonat” de cifre in crestere si shish-kebab de vita cu salota si aroma de vanilie. La IFA 2012, in Berlin, top-managementul Electrolux dovedeste ca ideile inovatoare pot sa apara si in timp ce gatesti rapid o masa foarte gustoasa. In bucataria creata la IFA, Electrolux a pregatit live o cina cu trei feluri de mancare, in timp ce se prezentau noile electrocasnice, precum si planurile de viitor ale companiei.

„Cu doua bucatarese iese supa nesarata”, spune un proverb romanesc. Problema este rezolvata daca uitati de supa si adaugati fapte si cifre gustoase si clar formulate. Adica exact ceea ce Electrolux a servit vizitatorilor la standul 101, in Sala 4.1, la IFA 2012. Conform reprezentantilor companiei, pana in 2020 Electrolux isi propune sa reduca la jumatate emisiile sale de CO2. In prezent, compania are 58.000 de angajati si este prezenta pe 150 de piete din intreaga lume, generand venituri globale de 11.3 miliarde de euro.
Producatorul suedez de electrocasnice considera ca inovatia si aparatele revolutionare reprezinta principalul avantaj atunci cand vine vorba de crestere. Mai mult, inca de la infiintare, din 1919, compania a fost interesata si a tinut cont de nevoile si opiniile consumatorilor in dezvoltarea noilor produse. Noua gama de electrocasnice Inspiration demonstreaza ca Electrolux se ghideaza si in prezent dupa acelasi principiu.

Gama Inspiration de la Electrolux - gateste acasa ca un profesionist


Electrolux este singurul producator important care aprovizioneaza bucatarii-sef si consumatorii casnici, oferind produse de cea mai buna calitate atat pentru restaurante, cat si pentru locuintele personale. Potrivit estimarilor companiei, aproape jumatate din toate restaurantele cu stele Michelin din Europa folosesc echipamente Electrolux.

Noua gama Inspiration a fost dezvoltata pentru profesionisti si adaptata pentru uz casnic. Fiecare produs din categoriile de electrocasnice destinate gatitului, coacerii, spalarii vaselor si refrigerarii are cel putin o functie care ar putea fi gasita doar la echipamentele profesionale.


La IFA au fost expuse noile cuptoare cu abur si Inspiro, care folosesc cu 20% mai putina energie si au un volum de pana la 74 de litri. Cele noua niveluri distincte cu care sunt dotate iti permit sa prepari mai multe feluri de mancare in acelasi timp, iar un senzor special te asigura ca totul este gatit la temperatura potrivita. Functia incorporata "sous chef" ajusteaza setarile, in timp ce mancare se prepara.

Combinele frigorifice FreshPlus pastreaza gustul proaspat si autentic al mancarii. Un sistem de filtrare purifica aerul din interior, sertarul de legume este monitorizat de un sistem ce controleaza umiditatea, iar tehnologia FrostFree previne deshidratarea alimentelor.

Produsele din noua gama Electrolux Inspiration sunt deja disponibile in mai multe tari europene, inclusiv in Romania. Dezvoltate pentru profesionisti si adaptate pentru uz casnic, electrocasnicele Inspiration sunt destinate consumatorilor care isi doresc sa obtina rezultate excelente cu minim de efort si timp.

125 de ani de inovatii AEG

In acest an, AEG sarbatoreste 125 de ani de la infiintare.
Antreprenorul Emil Rathenau a fondat compania in  Berlin, in 1887. Peter Behrens, unul dintre parintii fondatori ai design-ului industrial, i s-a alaturat in 1907. Inspirat de acest inginer si arhitect vizionar, AEG tinde, inca de atunci, spre perfectiune in forma si functie. De asemenea, compania doreste sa le ofere clientilor o experienta pozitiva si emotionala. In acest an, compania a comandat "Sondajul AEG - bucuria de a gati" si a aflat ca 93.7% dintre germani sunt pasionati de gatit. Motivele acestui hobby sunt variate: de la aprecierile primite din partea oaspetilor si pana la testarea noilor echipamente.

Produsele AEG expuse la IFA

Uscatorul de rufe ProTex face parte din clasa de energie A +++, plasandu-se intr-o dimensiune cu totul noua a eficientei energetice. Motorul său invertor reduce nivelul de zgomot si are o garantie de zece ani. Uscatorul este foarte delicat cu hainele, programul sau pentru lana fiind certificat independent de Woolmark Gold.

Masinile de spalat vase Favorit ProClean au optiunea TimeSaver, care reduce timpul de spalare la jumatate.
Tehnologiile SensorLogic si ProZone adapteaza cantitatea de apa la numarul de vase, ajustand temperatura si presiunea apei. Masinile de spalat vase fac parte din clasa energetica A+++.

Cu modelul Ultrapower, AEG atinge urmatorul nivel de performanta al aspiratoarelor cu baterie. Odata incarcat, acesta curata timp de 60 de minute si gaseste orice urma de murdarie. In timpul unei pauze, Ultrapower AEG poate fi asezat oriunde - libertate fara fir la cel mai inalt nivel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod