Ele sunt câștigatoarele Miss Diaspora Models International din anii trecuți!

Pentru prima dată în cei opt ani de existență, concursul Miss Diaspora Models International organizează marea finală anuală în România, la Sibiu, în data de 12 iulie 2013.. Până în prezent, concursul a lansat o serie de nume celebre în lumea modei internaționale. Câștigatoatele edițiilor precedente s-au remarcat rapid prin frumusețe și inteligență și au ajuns să lucreze cu nume mari din industria fashion și chiar să îi ajute pe cei nevoiași printr-o serie de acțiuni caritabile.

Spre exemplu, rusoaica Angelina Shipilina, fostă campioană la atletism, a câștigat finala din 2006 și a ajuns purtător de cuvânt pentru o serie de branduri internationale de fashion. În prezent este director de casting și asistent de producție la Miss Diaspora Models International.
Chastelyn Rodriguez, fosta Miss Puerto Rico, câștigătoarea finalei din 2010, este model, cântăreață și prezentatoare a unui show TV pentru publicul latin în SUA. După ce a câștigat marele titlu din 2010, Chastelyn a donat 200 de jucării copiilor de la spitalul Shriners din Massachussetts. Drept recompensă pentru triumful ei la Miss Diaspora Models International, primarul orașului ei natal a hotărât ca 11 ianuarie să fie Ziua Chastelyn Rodriguez.
Nu în ultimul rând, Antoneta Berishaj, nascuta in Kosovo, câștigatoarea titlului în 2011, a ajuns să lucreze cu fotografi renumiți precum Fadil Berishaj, Stephen Eastwood, Le Quan, Paulina.K sau J. Gilay. A participat la New York Fashion Week, New York Bridal Week și a jucat în serialul New Jersey Housewives.

Finalistele ediției 2013 vor sosi în Sibiu cu o săptămână înaintea finalei și vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradițiile și valorile culturale ale țării noastre.

Proiectul va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor. Miss Diaspora International Models este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:50
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod