Echipa "Let's Do It, Romania" - calendarul actiunilor de cartare pe judete

29 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Echipa

Echipa "Let's Do It, Romania" a definitivat calendarul activitatilor de cartare, care vor avea ca rezultat harta deseurilor din Romania. Cartarea a inceput in weekend-ul 10-11 aprilie si se va incheia in perioada 17-18 iulie. Pentru detalii despre perioada de implicare a fiecarui judet, calendarul de cartare este disponibil pe site-ul proiectului.

Daca te-ai inscris deja pentru cartare, nu iti face planuri pentru weekend-ul in care judetul tau este in plina actiune! Daca nu esti inca membru al echipei de cartatori, te asteptam alaturi de noi! Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea "Implica-te!".


Cartarea presupune determinarea mormanelor de deseuri din arealele naturale si stabilirea coordonatelor acestora cu ajutorul GPS-ului, informatiile fiind ulterior incarcate intr-un soft special. Rezultatul final al acestei actiuni este realizarea hartii deseurilor din Romania, in baza careia vor putea fi estimate resursele necesare pentru reusita proiectului, inclusiv numarul de voluntari necesari in ziua de curatenie.

Cartarea este o etapa cheie in evolutia proiectului "Let's Do It, Romania!", in lipsa careia actiunea din ziua de curatenie ar fi imposibila.

"Let's Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.
Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record - Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod