Echipa Ho Ho Ho 2 – O loterie de Familie, aliata lui Moş Nicolae pentru o seară magică dedicată copiilor orfani

Pe 5 decembrie, începând cu ora 18:00, Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie aduce miracolul Crăciunului la Cinema City Cotroceni şi este alături de copiii orfani cu multe daruri şi suprize. Fundaţia Salvaţi Copiii ne oferă sprijinul şi ne face cunoştinţă cu micuţii de la centrele de plasament Sfântul Andrei şi Damaroaia, cărora vom încerca să le oferim măcar câteva momente din acele sărbători fericite mult visate.

Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Dana Rogoz, Patricia Posluşnic şi ceilalţi actori din film vor face poze cu cei mici, vor viziona comedia alături de aceştia şi le vor înmâna multe cadouri menite să îi bucure şi să le dea speranţă.

Jeleuri, biscuiţi şi alte dulciuri de tot felul vor fi asigurate de echipa DeSilva, în timp ce Carrefour va aduce jucării şi fructe, iar Loteria Romană îi va echipa pe copiii orfani cu cizmuliţe pentru iarnă. În plus, Loteria Romană va ajuta la dotarea altor trei centre de plasament din Bucureşti cu electrocasnice, obiecte de mobilier şi calculatoare.

În seara de Moş Nicolae, echipa filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, Loteria Romană, DeSilva şi Carrefour îşi vor uni forţele pentru a le oferi micuţilor fără părinţi momente magice, sărbători de iarnă cu dorinţe împlinite şi speranţa unui viitor cu mii de posibilităţi, unde orice vis poate deveni realitate.

Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie demonstrează, prin gesturi altruiste şi o poveste înduioşătoare, că inocenţa copilăriei şi magia sărbătorilor de iarnă pot îndeplini şi cele mai arzătoare dorinţe.
Astfel, Ema (Patricia Poslușnic), o fetiță sătulă de viața fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  - singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găseasca pe cineva din listă de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăță adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Poliţist dedicat meseriei, Vlad (Dragos Bucur) se deghizează în Moş Crăciun pentru copiii de la orfelinatul unde o cunoaşte şi pe Ema.
Impresionat de povestea ei, tânărul reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei.

Distribuit de MediaPro Distribution, produs de Alma Bacula şi regizat de Jesus Del Cerro, Ho Ho Ho 2 – O Loterie de familie poate fi văzut în cinematografele din toată ţară încă din 23 noiembrie.

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod