După ce și-a dus tripleții la grădiniță, Nicoleta Luciu și-a congelat picioarele ca să scape de grăsime

După ce și-a lăsat tripleții la grădiniță, Nicoleta Luciu a profitat ieri de pauza pe care o avea înaintea unor filmări pentru a scăpa de stratul de grăsime de pe picioare apelând la tehnologia Crio. Mai exact, frumoasa brunetă și-a alocat o oră în care se lase sub mâinile dibace ale specialistelor de la Noblezza și a-și îngheța zonele unde își dorește să slăbească.
Întinsă pe patul din salon, vedetei i s-a aplicat pe picioare cele două dispozitive ale aparatului care i-au răcit țesuturile până la -8 grade Celsius în mai puțin de un minut.

Prin această metodă s-au distrus definitiv apocitele, iar, la finalul ședinței de o oră, s-a eliminat 30% din grăsimea nedorită. Celulele moarte au fost eliminate cu ajutorul macrofagilor, în mod natural, fiind transformate în aminoacizi, peptide și proteine.

Acesta este unul din tratamentele-minune pe care Nicoleta le urmează pentru a avea un trup lipsit de celulită. În general, tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp să meargă la sală sau nu pot ține diete drastice și poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, șolduri, coapse și picioare.

Crio este urmat la Noblezza și de alte vedete precum Gabriela Cristea și Adelina Pestrițu. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod