Dj Wanda: Sunt directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemaritate

DJ Wanda marturiseste ca isi traieste viata din plin si ca este pe deplin impacata cu gandul ca nu s-a casatorit pana la cei 39 de ani ai sai.
Nonconformista DJ-ita se autodeclara chiar „directorul executiv al Comitetului Femeilor Nemaritate”, explicand pe blogul ei, www.wanderful.ro, care sunt beneficiile statutului de burlacita.

“Femeie puternica, traieste libera si autonoma, fara sa depinda de barbat, nesantajabila emotional, stapanita de feminitate si agresivitate in acelasi timp, sunt centrata pe mine si pe nevoile mele, fac alegeri in functie de ce simt. Constienta de cine sunt si de cat valorez, cu nevoia de o imbratisare la momentul potrivit, un sarut pe frunte in fiecare dimineata si cu o strangere de mana care sa-mi protejeze sufletul”, astfel se autodescrie vedeta.

DJ Wanda marturiseste totusi ca isi asteapta sufletul pereche, un barbat care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
„Caut echivalentul masculin in carne si oase.
Printul ar fi bine sa posede o caleasca de 1001 cai, si un palat macar de 3 camere; Un BlackGold Card plin cu sentimente, fara cont pe Facebook si in deplinatatea facultatilor mintale si fizice. Nu ma hranesc cu firimituri, e plina lumea de femei care asteapta sa le pice ceva din cer, sa le salveze Fat-Frumos de vreun Zmeu. Punct”
, isi incheie DJ Wanda postarea pe blog.

DJ Wanda s-a lansat recent in blogosfera prin intermediul blogului sau, www.wanderful.ro, prin care, intr-un stil cu totul nonconformist, isi expune gandurile si sentimentele, precum si cele mai interesante proiecte din activitea ei profesionala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod