Dj Wanda s-a ferit de deochi cu o eșarfă rosie de la Ierusalim

DJ Wanda a ales să poarte la evenimentul de deschidere a clubului The Place Bar din Constanța o eșarfă roșie despre care crede că îi poartă noroc, dar o și ferește de energii negative.

Accesoriul a fost cumpărat de la Ierusalim și a fost sfințit în locurile sfinte din orașul israelian. Non-conformista DJ Wanda a ales să poarte eșarfa roșie la mână în timp ce mixa pentru invitații petrecerii exclusiviste. “Nu sunt neapărat o persoană superstițioasă, însă tot timpul când am purtat eșarfa mi-a mers bine. Mi s-a spus că roșul te ferește și de deochi. E posibil să fie adevărat!”, declară Wanda.

Non-conformista DJ-iță, recunoscută pentru aparițiile sale excentrice și pentru evenimentele private sau publice la care mixează și joacă rolul de MC, a făcut un show de neuitat la Constanța, unde a pus muzică și a dansat până la 7 dimineața.



Șampania scumpă, invitații îndrăgostiți de muzica ei și prietenii apropiați au convins-o să rămână încă o noapte la pupitru. “Mi-a plăcut enorm! M-au sechestrat încă o noapte, dar a fost un sechestru plăcut! Cu voia mea, ce-i drept! Au anunțat la microfon că mai rămân și nu am putut spune nu. Am plecat de acolo cu sufletul împăcat că uneori nu contează doar cât câștigi, ci ce câștigi! Iar eu m-am întors acasă mai bogată cu câteva sute de prieteni”, mărturisește DJ Wanda.

DJ Wanda a conceput pentru sezonul de iarnă un nou tip de show pe care îl pune în scenă direct de la pupitrul de mixaj, având deja agenda încărcată de evenimente chiar și după sărbătorile de iarnă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod