Cadou de Sărbători de la Gillette Fusion ProGlide Power

Se apropie Crăciunul. Goana după cadouri probabil a început deja. Te-ai gândit ce cadou să îi pui sub brad? Ce crezi că l-ar face fericit? Cu siguranță un bărbierit fin, chiar și în răspăr, și o piele fină și neiritată după l-ar face să se simtă minunat. Iata de ce Gillette a pregătit și anul acesta pachetul cadou de Sărbători care conține aparatul de ras Gillette Fusion ProGlide Power și, inclus în preț, gel hidratant ProGlide (200 ml), balsam Pro Balm (9 ml) și deodarant 35 ml.

Fiecare produs din gama Gillette Fusion ProGlide si Gillette PRO a fost creat de specialişti pentru a oferi o experienţă incredibilă în timpul bărbieritului şi pentru a reduce iritaţia şi senzația de piele întinsă :

      Gelul de ras Gillette Fusion ProGlide – conţine mai mult lubrifiant și asigură astfel cea mai bună alunecare de la Gillette.

Gelul este disponibil în două variante, Hydrating (200ml, 75ml) şi Cooling (200ml), şi este potrivit pentru o folosire zilnică pe pielea sensibilă.

 

      Gillette PRO 3 în 1 Instant Hydration Balm –  Hidratează **, îngrijeşte şi protejează într-un singur pas, lăsând pielea revigorată  şi revitalizată pe parcursul întregii zi. Balsamul conține vitaminele B3, E şi provitamina B5 și  SPF 15, care  protejează pielea împotriva

Pachetul de Sărbători de la Gillette va fi disponbil în luna decembrie la un preț recomdat de 51 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod