DJ Wanda, look de diva Hollywoodiana! A purtat rochia care a facut furori la Globurile de Aur!

DJ Wanda a facut furori pe covorul rosu al Galei On Air Music Awards, eveniment pentru care a jucat rolul de gazda, purtând o tinuta demna de un star de la Hollywood.
Vedeta a intors toate privirile multumita creatiei brandului belgian Theyskens' Theory, o rochie neagra, superba, cu un decolteu generos, a carei valoare depaseste 1.000 de euro, pe care a ales-o si actrita Katherine McPhee la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

“Am avut o tinuta de Hollywood, iar acest lucru se datoreaza stilistei mele Sorina Freedholm. M-am indragostit, pur si simplu, de aceasta vestimentatie. Este extrem de eleganta, insa si provocatoare in acelasi timp. Am ales sa o accesorizez cu bijuterii Jai Dam in valoare de 2.000 de euro.
Cred ca punctul principal de interes a fost insa decolteul larg, pentru ca multi barbati s-au cam cam fastacit atunci cand le-am luat interviu. I-am asigurat insa pe toti ca ceea ce vad este 100% natural. Lasand gluma deoparte, mai trebuie sa va spun ca aceeasi rochie a purtat-o pe covorul rosu la Globurile de Aur si Katherine McPhee, o actrita celebra in Statele Unite pentru rolul din serialul Smash. Katherine a fost considerata de criticii de moda americani una dintre cele mai bine imbracate vedete de la acel eveniment”
, declara DJ Wanda.

Vedeta si-a luat in serios rolul de gazda a primei editii din acest an a Galei On Air Music Awards, eveniment care s-a desfasurat aseara la Teatrul National.
“Am fost incantata atunci cand Zoli Toth si Anca Lupes mi-au propus sa fiu gazda acestui eveniment. A fost o provocare pentru mine. Am primit invitatii pe covorul rosu, am facut show pe scena si m-am asigurat ca toata lumea s-a simtit minunat. A fost o seara memorabila”, mai spune DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod