Alexandra Dinu, despre calităţile bărbatului ideal: “Trebuie să fie puternic, independent, dar atent la emoţiile femeii de lângă el!”

Alexandra Dinu mărturisește, în cadrul unui interviu acordat revistei InStyle, pentru care a realizat un pictorial de copertă, care sunt calitățile pe care un bărbat trebuie să le îndeplinească pentru a-i cuceri inima.

“Îmi place bărbatul puternic, independent, cu spirit liber, dar în acelaşi timp profund, atent la sentimentele, emoţiile şi trăirile femeii de lângă el. Îmi place bărbatul care nu se opreşte la suprafaţă, ci caută să te înţeleagă în mod profund, să te descopere, cel care vrea să cunoască totul despre tine, fâcându-te să te simţi importantă pentru el şi aproape de sufletul său”, mărturiseşte Alexandra.

“Cand sunt îndrăgostită mi se citeşte pe chip, în ochi, eman pur şi simplu o altă lumină. Prima dată a fost demult, însă aveam o altă vârstă şi cu siguranţă un alt mod de a vedea lucrurile. La acea vârstă m-aş fi putut lăsa cucerită de un zâmbet, de un chip frumos. Astăzi nu mi se mai pare suficient”, continuă Alexandra Dinu.

Cât despre defectele bărbaţilor, Alexandra nu este deloc impresionată de cei care dau dovadă de aroganţă şi un orgoliu peste măsură. “Nu-mi place când un bărbat este arogant şi infatuat. Nu-mi plac persoanele mici, cu un orgoliu uriaş. Nu-mi place minciuna. Apreciez adevărul, chiar şi atunci când poate nu-mi convine”, mărturisește frumoasa actriță.



Alexandra a oferit detalii despre cel mai important proiect din cariera ei de actriţă, rolul din serialul “Rosso San Valentino”, producţie ce va avea premiera în Italia peste doar câteva zile. “Pe 24 aprilie va avea loc  premiera serialului, în care eu joc rolul Laurei, o tânără femeie care lucrează pentru o casă de parfumuri din Franţa, la Paris. Ea se întoarce în Italia, ţară în care s-a născut, pentru că tatăl ei este grav bolnav. Când acesta moare, ea decide să rămână şi să creeze parfumul Rosso San Valentino. Este un serial cu un scenariu foarte bun, pe care sper ca şi publicul din România să-l vadă cât mai curând. Ştiu că trei dintre filmele pe care le-am făcut în Italia au fost cumpărate şi în România, de televiziuni diferite. Bunicii mei vor fi cei mai încântaţi”, declară Alexandra Dinu.



În pauzele dintre filme, Alexandra îi acordă tot timpul băiatului ei, Mario, cei doi facându-şi un obicei din a călători mult împreună.

 

“Departe de platoul de filmare îmi petrec timpul în familie, cu câţiva prieteni dragi, citesc mult, în special filosofie şi medicină, văd o mulţime de filme şi practic siddha yoga de doi ani. Îmi place să fac echitaţie şi vreau să-i transmit şi lui Mario această pasiune. Facem lecţiile împreună, mergem la mare în weekend, îmi place să-i arăt locuri noi, să descopere culturi noi. Am fost în Maroc, în Tunisia, iar anul acesta vreau să ajungem în Nepal. Vreau să-şi dea seama că există şi o altă realitate decât cea pe care o cunoaşte el, să-şi dea seama cât de privilegiat este, de posibilităţile pe care mulţi copii din lume nu le au”, adaugă Alexandra Dinu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod