DJ Wanda, Iulia Vântur și Gina Pistol au cântat la închiderea sezonul de petreceri de pe litoral

Sezonul estival s-a închis sâmbătă printr-o petrecere de zile mari organizată la LOFT Mamaia, pe plaja din fața hotelului Rex. Câteva sute de persoane au luat parte la “BlackOut Brunch”, pentru a se distra, ultima dată în anul aceasta, întocmai ca la St. Tropez.  

Petrecerea a fost animată de un recital al trupei Fady&Zaidans, iar invitatele speciale au fost DJ Wanda, Iulia Vântur și Gina Pistol. Iulia Vântur a cantat piesa “Cât de departe” a celor de la Holograf, iar Gina Pistol și-a demonstrat talentul artistic pe hitul lui Lykke Li, “I Follow Rivers”.

“Acesta este un concept de petrecere senzațional, în care lumea se distrează în miezul zilei ca noaptea. Ajungi pe plaja la prânz, îmbrăcat frumos, iar seara cănd apune soarele te duci deja la somn pentru că ai petrecut ore în șir. Eu am urcat pe scenă de două ori și am cântat piesele My Sex is on Fire și No Woman, No Cry. A fost un show demențial”, declară DJ Wanda.

Wanda a ajuns la mare aproape de fiecare weekend din acest sezon estival și este de parere că lumea se distrează la Mamaia mai bine decât la Malibu sau St.Tropez.

“Am fost peste tot și pot să spun că vara cea mai tare distracție este la Mamaia. Nici la St.Tropez sau la Malibu n-am văzut așa mare nebunie ca la aceste petreceri din miezul zilei. Băieții din trupa Fady&Zaidans mă iubesc, iar pe vara viitoare vreau să le propun să facem un concert împreună”, mai spune DJ Wanda.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod