DJ Wanda cântă în duet cu Amy Winehouse

DJ Wanda promite un show de excepţie petrecăreţilor ce vor lua parte vineri seara, la deschiderea clubului The Address din Centrul Vechi, nonconformista vedetă urmand a cânta în duet cu sosia lui Amy Winehouse.
Merante Tamar van Amersfoort a devenit cunoscută în întrega lume datorită asemănării ei cu regretata Amy Winehouse, aceasta câştigând concursul de talente “My Name Is…” din Olanda.

“Merante a mai fost în România, însă de această dată pregătim câteva piese în duet, din repertoriul lui Amy Winehouse. Vom canta Rehab, Back to Black şi promitem celor prezenţi la The Address un show de senzaţie”, declară DJ Wanda.

Merante Tamar van Amersfoort a devenit posesoarea unei averi considerabile după moartea lui Amy Winehouse, aceasta câştigând în jur de 200.000 de euro pe an din show-uri în care o imită pe regretata artistă.

“Noi două suntem prietene bune de trei ani şi avem multe show-uri în toată lumea. Mărturisesc însă că mă roade puţin invidia când am aflat cât de bine este să fii sosie. Merante a ajuns să câştige chiar 200.000 de euro pe an din show-urile în care este sosia lui Amy. Asta da avere”, spune amuzată DJ Wanda. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod