DJ Wanda a urcat cu polonicul la pupitru in Londra! A mixat pentru Harry Styles de la One Direction

DJ Wanda a facut senzatie weekendul trecut, la Londra, fiind invitata sa mixeze la una dintre petrecerile extravagante organizate cu prilejul London Fashion Week.
 
Vedeta, alaturi de Miss Mavrik, a oferit celor prezenti un show de neuitat, urcandu-se la un moment dat la pupitru cu polonice in mana. La petrecerea organizata la Tanner SE1 au participat si staruri precum Harry Styles (One Direction) sau celebrul modelul Cara Delevingne.
 
"Am fost invitata sa pun muzica, alaturi de Miss Mavrik, la Money Party, una dintre petrecererile organizate cu prilejul London Fashion Week. Aici a participat toata lumea buna din oras. Petrecerea a fost organizata intr-o galerie de arta transformata in restaurant, iar pupitrul de mixaj a fost pus in bucataria improvizata, printre tigai si polonice.
Am facut show cu polonicele, toata lumea era cu mainile pe sus. A fost mare nebunie!",
povesteste DJ Wanda.
 
 
 
 
 
DJ Wanda a petrecut multa vreme la Londra in ultima vreme, pregatind un nou proiect muzical impreuna cu Miss Mavrik.
 
 
 
 
"Toata saptamana trecuta am stat la Londra si am lucrat cu Miss Mavrik la prima noastra piesa deep house. Foarte curand va aparea pe SoundCloud un mix-tape cu noi doua, un video si piesa deep-house. Atat in filmul de prezentare cat si in video vom avea aparitii surprinzatoare ale unor artisti de renume mondial", declara DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod