Oreste, replică pentru Badea: "Bani de tratament nu am să-i dau"

Cei doi realizatori TV continuă războiul dintre ei, deși ani la rând au fost foarte buni prieteni. După ce a fost foarte dur criticat de Mircea Badea, Oreste i-a dat replica.
"Văzând şi citind peroraţiile furibunde ale prietenului meu, m-am gândit cu toată onestitatea că pe un om nebun îl poţi ajuta cu tratament sau rugăciune. Bani de tratament nu am să-i dau, are el suficienţi, dar aroganţă şi vidul interior îl vor obliga să se creadă singurul normal... Vă rog şi pe voi, nu-i răspundeţi la agresiune şi mârlănie cu aceleaşi reacţii de la bust în jos", a scris Oreste pe pagina sa de Facebook.

"Regret că cel care promova adevăruri consistente a ajuns să se exprime mai puţin elevat decât Romeo Fantastic! Prietene, ai fost fantastic, acum eşti doar fanatic! În ciuda tuturor slovelor tale mârlăneşti şi profund neadevărate, în special în ciuda tuturor celor care spun că eşti pierdut definitiv, eu cred în ţine, şi în capacitatea ta de a te reîntoarce la normalitate şi bun simt!", a mai scris fostul prieten al lui Badea.

Postarea lui Oreste a strâns rapid peste 5.000 de like-uri, iar cele mai multe comentarii postate îi dădeau dreptate în disputa acestuia cu Mircea Badea.

După o oră, Oreste a revenit cu o postare: "E penibil să te lupți cu cineva sortit mereu să piardă!" (Seneca) Din compasiune eu renunț! Ceea ce am avut a spune, am zis! Vreau să rămân, totuși, cu o amintire plăcută!", a scris el lângă o imagine amuzantă a lui Mircea Badea.
 
 


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 2 Nov 2013, 23:34
    Care e mai bolnav........

    Ati fost buni prieteni. Nu e frumos ce faci. Pe el nu l-am auzit/vazut sa te critice in vreun fel.

    0
    0

  • pollet_a pe 2 Nov 2013, 23:22
    Si vulpea a zis ca strugurii sunt acri.........

    Oreste e penibil.

    0
    0

  • Vatafu Magdalena pe 2 Oct 2013, 12:45
    felicitari Oreste

    Minunata replica data mitocaniei !! badea badaran ar trebui trimis urgent la tratament ! ba de-a "dreptul" la ospiciu !!

    1
    0

  • Nina pe 19 Sep 2013, 12:31
    Circ penibil

    Oreste a gäsit o sursä GRASÄ de bani, fäcând demagogii religioase, arborând subiecte legate de paranormal...bla-bla-bla Lucruri care nu vor fi NICIODATÄ verificabile, asa cum nu vom stii NICIODATÄ ce este dupä ce murim. NIMENI nu s-a intors vreodatä sä ne spunä, se fac milioane de speculatzii, iar reprezentantzii TUTUROR religilor profitä din plin de spaima oamenilor de necunoscut. Oreste a ajuns sä fie un fel de popä, azi-mâine va incepe sä facä si slujbe mistice, cu lumânäri aprinse, globuri de cristal si alte baliverne. Ce nu face omul pentru bani?Mircea Badea e fffffffffffffffff inteligent si are VOCATZIE de jurnalist. Cä spune ADEVÄRURI färä sä se jeneze, si mai ales färä sä se teamä, este o MARE CALITATE. DAR, românii s-au obisnuit sä nu reactzioneze la NIMIC, dreptate au avut francezii: "mämäliga nu face explozie". Cä dacä ar fi reactzionat, anul trecut, cel putzin o treime din cele 7,4 milioane de votantzi, nu s-ar fi contestat referendum-ul, si tzara ar fi intrat pe alte fägasuri, nu ar fi fost FURATÄ in continuare. DAR, prima insusire a românilor este doar BARFA. Apoi urmeazä celelalte. Päcat cä nu existä mai multzi ca Mircea Badea - cu o floare nu se face primävarä

    0
    1

  • Dyutza_003 pe 18 Sep 2013, 11:00
    ...

    Chiar ca-i distrus.

    4
    1

  • Tebulescu pe 18 Sep 2013, 02:53
    LABAdea e terminat....

    badea e distrus iremediabil

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod