DJ Rynno featuring Sylvia si Alb Negru vin la City Mall Cool Night

Facebook Twitter Comenteaza
DJ Rynno featuring Sylvia si Alb Negru vin la City Mall Cool Night

Pe 18 iulie, la City Mall Bucuresti are loc un dublu concert. Asadar, cei prezenti ii vor putea asculta si vedea pe DJ Rynno featuring Sylvia si Alb Negru. Prezentatorii evenimentului care va incepe la ora 19.30, la etajul 2 al City Mall, in Food Court, vor fi Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

Tot pe 18 aprilie, vedeta Radio 21 Tac - Pac: Stanjenel, impreuna cu Buzdugan si Morar vor face cinste cu o ora de biliard la Split celor care vor avea curajul sa se "lupte" cu ei, incepand cu ora 18.30.

Inceput ca o simpla colaborare, proiectul DJ Rynno featuring Sylvia s-a promovat singur, neavand o casa de productie proprie in spate. Piesa "Feel" a rasunat din boxe in majoritatea cluburilor din tara si chiar din strainatate. Cuplul de artisti a reusit sa intre in RT 100 cu "Save Me", melodie care va putea fi auzita si la Cool Night.

Andrei si Kamara fac impreuna Alb Negru si la propriu si la figurat. Cei doi tineri si-au gasit succesul impreuna cu piesele cantate jumatate in romana si jumatate in franceza, suprapuse ingenios peste ritmuri dance alerte dar si melodioase, cu influente din muzica R&B sau reggae.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod