Distractie in Bamboo Brasov alaturi de Catalin Botezatu

23 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Distractie in Bamboo Brasov alaturi de Catalin Botezatu
Ca in fiecare saptamana, vineri, 25 februarie, Bamboo Brasov te invita la o noua petrecere "Fashion Night". Prezentatorul petrecerii si gazda ta pe parcursul intregii nopti, renumitul designer Catalin Botezatu, insotit de participantele Next Top Model.. Incantat de atmosfera din Bamboo si petrecerile Fashion Night, acesta va petrece inca un inceput de weekend alaturi de iubitorii de distractie brasoveni.

Din evenimentul Fashion Night al acestei saptamani nu vor lipsi nici surprizele. Una dintre acestea va consta intr-o prezentarea de moda plina de avangardism, extravaganta si sexualitate, adusa de de creatorul George Hojbota.
Pe langa manechine de renume, in defilare vor fi prezente Natalia Mateut si Laurette, care vor prezenta in premiera in Bamboo Brasov.
 
Si pentru ca in Bamboo Brasov, weekend-ul este o petrecere continua, distractia se prelungeste si sambata, 18 februarie, cu cele mai mai cunoscute hituri mixate de Dj-ul rezident, iar duminica, 19 februarie, cu Staff Party, ocazia perfecta pentru cei care au lucrat in weekend sa se distreze alaturi de colegi si prieteni!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod