Disney Junior se lansează în România alături de Luminiţa Anghel

25 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Disney Junior se lansează în România alături de Luminiţa Anghel
Disney Junior, noua platformă multiplă de brand pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi familiile acestora, disponibilă în România, sub forma unui bloc de programe, a fost lansat astăzi de Luminiţa Anghel, una dintre cele mai cunoscute mame din România.

Cântăreaţă şi mamă, Luminiţa Anghel interpretează “Cântecul mamei”, un cântec de leagăn tradiţional, primul dintr-o serie de 12 poezii animate minunate care vor fi difuzate la Disney Junior din 1 iunie.
Fiecare poezie însoţeşte un montaj din filme clasice de animaţie Disney, precum Bambi, Dumbo, Doamna şi Vagabondul, propunându-şi să introducă o nouă generaţie de copii în lumea minunată a poeziilor bine citite.

Luminiţa Anghel a afirmat: „Colaborarea cu Disney Junior a fost o inspiraţie, dar şi o celebrare a calităţii mele de mamă, astfel că sunt extrem de încântată că pot să citesc pentru “Poezii alese”.
În calitate de cântăreaţă şi mamă, ştiu din proprie experienţă cât de importante sunt poveştile bine spuse pentru a-i inspira pe copii şi pentru a aduce familiile laolaltă. Am crescut cu toţii cu poveşti şi personaje Disney fantastice şi îmi place nespus de mult ideea de a folosi aceste poveşti clasice pentru a-i introduce pe copii în lumea poeziei.”


Seria completă de 12 poezii animate, fiecare a câte 2 minute, se intitulează “Poezii alese” şi va avea premiera la Disney Junior pe data de 1 iunie, putând fi vizionată online pe www.disney.ro/disneychannel .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod