Dinozaurii au năvălit în platoul Trăsniţilor de la Prima TV

Dacă credeaţi că dinozaurii au dispărut, ei bine vă înşelaţi. Creaturile preistorice există şi astăzi printre noi, iar „Trăsniţii” de la Prima TV vă pot confirma acest lucru.
Platoul de filmare al celui mai longeviv sitcom din lume a fost luat cu asalt de dinozaurii din Jurassic. Două reptile imense, au dat năvală în timpul filmărilor, şi l-au luat prin surprinde până şi pe forţosul Muşchiulică, căruia nici pistolul şi nici bastonul din dotare nu i-au fost de niciun folos.
 
Cea mai curajoasă s-a dovedit a fi Ema, care nu s-a speriat de sunetele înfricoşătoare scoase de cei doi dinozauri. Cu un cuţit într-o mână şi o furculiţă în cealaltă, fata a reuşit să-i pună pe fugă cât ai clipi.
În cele din urmă, Ema a revenit la sentimente mai bune, iar dinozaurii, deşi înfricoşători la prima vedere, s-au dovedit a fi extrem de prietenoşi. După ce spiritele s-au calmat, Trăsniţii s-au fotografiat alături de musafirii lor şi i-au învăţat să danseze.
 
Cum a decurs întâlnirea şi cât de bine s-au descurcat dinozaurii în paşi de dans, aflaţi urmărind „Trăsniţii” luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, la Prima TV.
 
Simpaticii dinozauri vor putea fi văzuţi, atât de copii cât şi de adulţi, şi în show-ul live „Jurassic Experience”, pe 7 decembrie, în premieră la Sala Palatului din Bucureşti.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod