Din 22 septembrie, Cusurgiii pun puctul pe i. De 3 ori! La Prima TV

Emisiunea Cusurgiii îşi propune să trateze în cheie superlativ satirică aspecte sociale, atât pozitive cât şi negative, printr-o serie de reportaje şi interviuri, dar şi campanii sociale, condimentate cu comentarii şi scheciuri umoristice.
Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ, dar si Oana Ioniţă, Marius Popa, Marina Neagu şi întreaga echipă de Cusurgii, ridică standardul în entertainment. Şi nu oricum, ci cu o emisiune live, pentru că au vorbele la ei şi mintea brici. Sunt oamenii cu greutate şi nu fac glume nesărate. Pun puctul pe i. De 3 ori!

Cusurgiii vor asculta vocea poporului, vor identifica subiectele cu impact asupra vieţii cotidiene a cetăţenilor şi le vor prezenta sub forma unor reportaje sociale.
Vor căuta cusururile din societatea românească, dar vor încerca să le şi îndrepte. Le vor fi de ajutor şi corespondenţii Cusurgii din toată ţara.

Inegalabilul Codruţ Kegheş va intra în pielea mai multor personaje excentrice, îmbrăcate fistichiu, care vor interacţiona cu publicul şi cu persoane publice, punându-le în situaţii comice sau antrenându-le în discuţii satirice.
Aşa că, să nu vă mire dacă îl veţi întâlni în tot fel de ipostaze la evenimente mondene, lansări de produse, parcuri, muzee, restaurante, magazine, crame sau în locuri total surprinzătoare.   

Marius Popa îl va readuce la viaţă pe Elvis Presley, de această dată, în calitate de reporter muzical.
Oana Ioniţă va fi responsabilă cu mondenităţile, iar Marina Neagu va fi un fel de Sherlock Holmes în variantă feminină.  

“Cusurgiii va fi o emisiune de satiră, cu specific jurnalistic, dinamică, cu reportaje sociale, interviuri în stradă sau cu personalităţi, cu reportaje mondene şi cu reporteri frenetici. Totul condimentat cu o forfecare a moravurilor societăţii şi ornat cu voie bună!”, concluzionează Mihai Găinuşă.

Din emisiune nu vor lipsi nici momentele muzicale.
Chiar dacă abordează subiecte cu cântec, Cusurgiii vor avea în platou şi muzicieni, cărora să fiţi siguri că n-o să le cânte în strună.

Din 22 septembrie, nu rataţi Cusurgiii, în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22:30, live la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod