Dezvăluiri şocante: Incredibila poveste despre fiica secretă a Prinţesei Diana

Informaţiile incredibile publicate de Globe despre o asemănarea dintre tânăra din New York şi regretata Diana au stârnit nedumerire în sânul familiei regale britanice


Considerând că este cazul să-și cunoască "sora", Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soția lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.

Globe scrie în cel mai recent număr că, la sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar ar fi refuzat categoric solicitarea acesteia de a face un test de paternitate.

Deși întâlnirea fusese organizată în cel mai mare secret, el ar fi fost surprins de camerele de supraveghere, iar acum Casa Regală încearcă să împiedice difuzarea acelor imagini.

Conform știrii apărute chiar pe coperta revistei, Sarah l-ar fi acuzat pe Charles de uciderea Dianei, notează totodată publicaţia citată de Agerpres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod