Adela Popescu se pregateste de Nunta perfecta

Inteligenta, echilibrata si puternica, libertina ca un Casanova declinat la feminin, o femeie care le-a facut pe toate si pe toti, dar care ascunde un mare secret – aceasta este Narcisa, personajul pe care Adela Popescu il interpreteaza in “Nunta perfecta”, un spectacol de Alan Ball, produs de agentia de talent management si comunicare Talentivity, care va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.
O femeie al carei farmec poate ingenunchia orice barbat si tocmai din aceasta cauza a ajuns sa se blazeze si sa se gandeasca serios daca nu i-ar fi mai bine singura – in acest punct se gaseste Narcisa, personajul Adelei Popescu. Ea are grija de toate prietenele ei, le asculta, le oblojeste ranile, dar ascunde cu grija un mare secret.

“Nu este usor sa interpretez rolul Narcisei”, spune Adela Popescu, “pentru ca e un personaj pe care nu-l poti incadra intr-o tipologie clara. Narcisa trebuie sa aiba un echilibru, pentru ca e liantul intre toate celelalte personaje.
E si destul de libertina – are senzatia ca s-a culcat cu jumatate dintre cei prezenti la nunta - asa ca trageti voi concluziile! Si o poveste elocventa pentru ea - intr-o parcare se intalneste cu o fosta cunostinta, pe care nu o recunoaste. Barbatul ii cere o noua intalnire, iar Narcisa - 300 euro. Cam asa este ea!”
.

Adela Popescu o considera pe Narcisa “vocea spectatorului”, pentru ca intreaba ceea ce ar intreba oricine din public. Insa cu toate ca Adela Popescu o apreciaza pe Narcisa pentru ca este inteligenta, echilibrata si puternica este totusi ceva ce ii reproseaza: “Faptul ca participa la nunta! Ea este certata cu Tracy, mireasa, si consider o ipocrizie faptul ca se afla acolo!”, spune Adela.

Alaturi de Adela Popescu, spectacolul “Nunta perfecta” regizat de Eugen Gyemant ii va aduce pe scena pe Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Catalina Grama si Dan Radulescu.

In “Nunta perfecta”, costumele realizate de AlmaZ constituie un spectacol in sine.
Foarte elaborate, sugestive, o adevarata explozie de culori, fiecare costum spune o poveste, care o completeaza pe cea a personajului care-l poarta. “Prin costum, Tracy isi spune parerea despre fiecare dintre noi, domnisoarele de onoare!”, subliniaza Adela Popescu.
24 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod