Designerul român Stephan Pelger câştigă competiţia „Fashion&Fame: Design your dream”

28 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Designerul român Stephan Pelger câştigă competiţia „Fashion&Fame: Design your dream”
Juriul show-ului de televiziune „Fashion&Fame: Design your dream” difuzat de canalul german Pro7 l-a desemnat pe designerul român Stephan Pelger câştigator al competiţiei fashion, în cadrul ultimei emisiuni desfăşurate în această seară.
Emisiunea de modă, sponsorizată de concernul german OTTO, a reunit 7 tineri designeri într-o competiţie pentru câştigarea titlului de chief designer al brandului “GoldCut”, proiect iniţiat de designerul de modă internaţional Philipp Plein.
Astfel, colecţiile vestimentare create de Stephan Pelger vor fi disponibile spre vânzare pe magazinul online www.otto.de şi distribuite în opt milioane de cataloage Otto şi cinci milioane de cataloage de trend.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei şapte designeri selectaţi din opt mii de candidaţi pentru acest concurs de creaţii, iar cele sase probe ale competiţiei au constat în proiectarea şi producerea unor articole de îmbrăcăminte.
Colecţia completă câştigătoare prezentată în finala concursului va fi oferită spre vânzare sub marca GoldCut.

“Concursul a reprezentat în primul rȃnd o provocare pentru mine ca designer şi o şansă pentru viitorul şi notorietatea brandului Stephan Pelger. Pe lângă expunerea mediatică de care am beneficiat, rezultatele obţinute îmi vor facilita şi accesarea pieţei de profil în spaţiul german.
Un prim pas este distribuirea colecţiei mele de către concernul german OTTO”
, a declarat Stephan Pelger.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod