Designerul Corina Vlădescu a plecat in turneu

de Ileana Voicu Ghinea, 16 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Designerul Corina Vlădescu a plecat in turneu
Dupa Paris, Londra si New York, NOIR by Corina Vladescu este la Iasi. Sambata, 19.11.2011 de la 12:00 - 20:00, la Magazinul Uni'k din Iulius Mall Iasi, are loc al cel de-al trei-lea POP-UP STORE NOIR by Corina Vladescu.

NOIR este a doua linie a brandului Corina Vladescu. Este o alternativa fashion designer cu preturi accesibile la marile branduri de highstreet. Fiecare colectie este creata de Corina Vladescu ca o colectie de catwalk ce respecta trendurile si este originala in design, linie si cromatica.
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si sunt importate din Franta, Italia si Germania.

Colectia de Toamna-Iarna 2011/2012

Conform website-ului style.com - fall 2011 trend reports, piesele colectiei se incadreaza in cele 5 mari trenduri ale sezonului. Stofele naturale, nasturii de corn, pielea si bumbacul sunt coordonatele colectiei de Toamna-Iarna 2011/2012. Colectia a fost prezentata pentru prima oara la Paris Whos Next Salon de Pret-a-Porter, unde revista de trenduri WeAr a selectat 2 piese ca fiind generatoare de noi trenduri in moda.
A urmat participarea la Athens Fashion Week 2011, unde colectia a fost votata de revista Vogue Greece ca fiind cea mai buna colectie prezentata de un designer strain.


Prezentarea de moda poate fi vizionata aici:



NOIR by Corina Vladescu se poate cumpara momentan doar din magazine internationale din Franta, Anglia, SUA, Japonia, Spania si Grecia. Clientii din Romania pot cumpara produsele NOIR by Corina Vladescu din cadrul Pop-Up Store-urilor ce vor fi organizate lunar in toata tara.

Pentru a intra in atmosfera, urmareste blogul NOIR by Corina Vladescu si viziteaza pagina de Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod