Descoperă noile produse de îngrijire a tenului de la Boots - No7 Beautiful Skin

Sensiblu relansează produsele No7 de îngrijire a tenului sub noua denumire „Beautiful Skin”. No7 a luat naștere în 1935 și a fost promovată ca fiind „calea modernă către frumusețe”, fiind astăzi cea mai bine vândută gamă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii din Marea Britanie.

No7 combină cunoștințele de specialitate cu inovația și rezultatele dovedite prin teste clinice, dar și prin testări pe voluntari, pentru a se asigura că obține cele mai eficiente formule. Toate produsele No7 sunt hipoalergenice și testate dermatologic.

Gama Beautiful Skin a fost special creată pentru a răspunde nevoilor tuturor tipurilor de ten și pentru a-ti permite sa ai o piele mai luminoasă în doar 14 zile, urmând doar doi pași simpli: curățatare si hidratare.

Toate produsele de curățare îndepărtează ușor și rapid orice urmă de machiaj sau impurități, lăsându-ti pielea perfect curată și sănătoasă. Pielea este atât de bine curățată încât nu mai este necesară folosirea unei loțiuni tonice. Deși majoritatea femeilor știu că ar trebui să urmeze un regim complex de îngrijire a pielii, femeile tinere sunt adesea prea ocupate sau prea obosite. Cercetarile au demonstrat că 75% dintre femei caută un regim de îngrijire a pielii fără prea mult efort.

Cremele hidratante de zi combină protecția SPF 15 cu tehnologia UVA de 5*, îmbogățită cu un amestec unic de multivitamine și minerale, pentru o piele mai sănătoasă și mai luminoasă în doar 2 săptămâni.

Gama de produse pentru ten normal/mixt este îmbogățită cu un complex unic de multivitamine și minerale care hrănesc pielea în profunzime și o cantitate suplimentară de zinc pentru a ține sub control secreția de sebum.
Matifiază, echilibrează și purifică tenul afectat de erupții acneice sau pori astupați, și în doar 14 zile tenul va arăta mai curat și mai luminos.

În plus față de complexul de multivitamine și minerale, gama pentru tenul normal/uscat conține ulei de măceșe care menține nivelul optim de hidratare a pielii și catifelează. Studiile clinice au demonstrat că 85% dintre femeile care au folosit loțiunea de curățare au observat că pielea lor arată mai sănătoasă și mai luminoasă.

Gama pentru tenul uscat/foarte uscat este îmbogățită cu un complex natural de ceramide care hrănesc și calmează suprafața pielii și conține agenți de hidratare intensivă care asigură exact îngrijirea de care pielea ta are nevoie.

No7 a creat o serie de produse special concepute pentru a completa ritualul zilnic de îngrijire și pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ten.
Au formule delicate și tratează nevoi specifice ale pielii, te reîncarcă cu energie și prospețime și pot fi folosite oricând. Tratamenul rapid pentru coșuri reduce vizibil dimensiunea coșurilor în doar 2 ore. Tratamentul rapid pentru piele uscată este un balsam ultrahidratant, multifuncțional, care poate fi folosit pentru acele zone extrem de uscate. Roll-on-ul revitalizant pentru zona ochilor alungă instant orice urmă de oboseală, cearcăne sau ochi umflați. Iar primerul conferă pielii un efect de lifting instant care durează până la 8 ore!

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu selecționate.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod