Dekadens in Wonderland - We are Wonderland after Alice woke up

Dekadens in Wonderland reprezinta primul album acustic al trupei, facut exclusiv din live-uri la care am adaugat cateva surprize. "A fost amuzanta productia de studio, am ajuns sa tragem sunetul dintr-o solnita de sare, bataia pe scaunul din piele sau vuietul vantului de pe coridoarele de la Radio Romania/Radio3Net." (Andreea Verde)
Melodiile au fost recreate de la zero, asa ca nu seamana cu setul nostru electric. Este o poveste cu totul noua, cu influente de bossa-nova (Work it), cinema (Hipsterica) sau pe acorduri de vioara marca Andrei Dinescu (Fix me up).

Decorul este de poveste. Pentru vizual am abordat tot tematica de basm: am facut sedinta foto pentru coperta cu Andreea Retinschi, alaturi de care am recreat o atmosfera de sick fairy tale pe malul marii. Imbracati in haine de la Florin Dobre si LaChatterie, am aterizat intr-o zona a basmului, in care Alice nu a mai apucat sa ajunga pentru ca s-a trezit.

A fost cu peripetii: am alergat saptamani intregi dupa acele capete de iepure.
Stocul din Romania era epuizat, asa ca a trebuit sa le comandam din Marea Britanie. Iar in ziua in care am facut sedinta foto am inghetat de frig.

Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 15 martie 2014 la Clubul Taranului Roman.

Andreea Verde: Wonderland e acea stare la care ajung in live-uri, atunci cand se combina energia publicului cu starea mea din momentul respectiv si redescopar melodiile, inflexiuni la care nu ma gandeam in studio. Nu stiu niciodata ce se va intampla, cu ce va rezona publicul, ce va primi si cum va trimite inapoi.
Asa ca Dekadens in Wonderland este albumul meu de suflet, in care se simte autenticitatea experientei de pe scena in fiecare respiratie. Se aud comentarii ale oamenilor, aplauzele, ca intr-un film. Asa ca, pentru mine, Dekadens in Wonderland este mai degraba un film, decat o productie muzicala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod