Flori de Martisor si 8 Martie in functie de zodie

Berbec

Berbecul este entuziast si dinamic, iubeste provocarile si ideile indraznete. Va fi incantat de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori de flori.

Un buchet cu lalele galbene si grena, irisi mov si narcise galbene care asigura un contrast puternic este cadoul perfect pentru o femeie in zodiac Berbec.

Taur
 
Taurul isi doreste sa fie rasfatat, iubeste luxul si are un gust dezvoltat pentru frumos, senzualitate, sociabilitate. Din acest motiv, un cosulet diafan cu flori delicate dar deosebite, o combinatie pretioasa de trandafiri, solidago si lalele, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

Gemeni

Femeile in Gemeni vor sa le provoci si sa le oferi alegeri. Un buchet de flori pentru Gemeni trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte diplomatie si ingeniozitate prin fiecare detaliu al sau.

Buchetul Martisor este minunat, pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin asocierea a doua culori clare si trandafiri diafani.
 
Rac

Racul este un semn de apa, iar femeile nascute in Rac sunt sensibile si emotive, fiind nascute intr-o zodie guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul.

Cadourile sentimentale sunt cheia pentru ele, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.
O alaturare a lalelelor cu trandafiri sau miniroze, care transmite apreciere si dorinta de apreciere este o alegere care nu poate da gres.

Leu

Pentru Leu, increderea este esentiala, iar buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente, sa aiba o postura impunatoare .
Buchetele care contin flori cu tije lungi si culori clare sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in Leu.

Fecioara

Fecioarelor le plac detaliile si eleganta. Sunt extrem de organizate, de aceea buchetul de flori pentru Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii.
O alegere clasica este sigura, iar un buchet cu trandafiri alb si rosu este cea mai buna optiune.

Balanta

Balanta, ca si Taurul, apreciaza cultura si rafinamentul. Un buchet discret si intr-o singura culoare, de lalele, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.

Scorpion

Scorpionii sunt personalitati ale secretelor, asa ca pentru acestia, cadourile trebuie sa fie misterioase, sa nu se dezvaluie de la inceput.
O cutie cadou create din flori, in care sa gaseasca o bijuterie sau o alta floare este ideala. Orice femeie nascuta in Scorpion va fi entuziasmata de ce I se intampla.

Sagetator

Sagetatorul este un semn al filozofiei si religiei. Nativele in Sagetator vor aprecia un buchet mistic, cu o aura de mister si un mesaj puternic.
Pentru ele, alege un aranjament din flori diverse, fiecare cu cate o semnificatie, pe care sa o descopere persoana careia ii adresezi cadoul

Capricorn

Capricornii sunt conservatori si rezervati. Incearca sa pastreze distanta si se apropie greu de alti oameni. Castiga increderea si aprecierea unei femei Capricorn alegand un buchet simplu, clasic si foarte elegant de irisi cu trandafiri.

Varsator

Varsatorii sunt vizionari, cu o afinitate pentru progres si idei revolutionare. Poti merge la sigur cu un buchet sofisticat si modern, cu trandafiri, orhidee si dendrobium mov.

Pesti

Nascute sub un semn de apa prin excelenta, nativele din Pesti iubesc tot ce are legatura cu apa si cu energia acesteia. Pentru Pesti, un buchet de flori iubitoare de apa va fi ideal.
Irisii si lalelele se pot combina intr-un aranjament perfect pentru o femeie din Pesti.


Toate buchetele recomandate sunt disponibile pe http://floria.ro/flori-de-1-martie/

1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod